bylo gt17 jest vnt20 (sie stroi sie) - 1.6TD tuned by Euglen
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
1.6TD 250km 430nm SZOK!
że co ?
to chyba rekrod świata z 1.6 TD !
poprosimy o wykresik
SZACUN !
[ Dodano: Sro Cze 27, 2007 06:22 ]
czyli najmocniejszy diesel na pompie w Polsce ?
czyli TDI poległy z low budgetowym projektem 1.6TD ?
ciekaw jestem jak wygląda EGT i czy jest to setup który pojeździ, czy tylko raz shamowany...
tak czy owak kopara mi opadła jeśli zaprzał nie pomylił się w cyferkach
że co ?
poprosimy o wykresik
SZACUN !
[ Dodano: Sro Cze 27, 2007 06:22 ]
czyli najmocniejszy diesel na pompie w Polsce ?
czyli TDI poległy z low budgetowym projektem 1.6TD ?
ciekaw jestem jak wygląda EGT i czy jest to setup który pojeździ, czy tylko raz shamowany...
tak czy owak kopara mi opadła jeśli zaprzał nie pomylił się w cyferkach
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
nazwa tematu to prowokacja tutaj bedzie bardziej 150-170km w zalezonosci od tego jak odwazny bedzie Euglencowboy pisze:1.6TD 250km 430nm SZOK!
że co ?
ale sa takie ponad 200 konne projekty 1.6td za granica... jak sie skoncza to na pewno zapodam wykresikcowboy pisze: ciekaw jestem jak wygląda EGT i czy jest to setup który pojeździ, czy tylko raz shamowany...
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
Jaki MOMENT a to tylko 1.6 . Strój to dalej bo moc nadal nisko. Pokaż Cinkowi, że z poczciwego TDka też się da .
Ostatnio zmieniony śr cze 27, 2007 15:48 przez Tomallus, łącznie zmieniany 1 raz.
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
no niestety 1.6 nie sa zbyt bogate w moment... jakiego turbo by tu nie zastosowac... ale KM moze byc bogatoTomallus pisze:Jaki MOMENT a to tylko 1.6
tak szczerze to po co tak ostro? skoro na 10mm sie robi 170koni, na 11mm do 200... zeby wykorzystac 12mm to tego by juz ten 1.6 nie zniosl pewnieventil pisze:głowiczke 12mm z Transita przydało by sie wmontować
[ Dodano: Sro Cze 27, 2007 4:09 pm ]
bedzie wiecej niz u Cinka. Strój to dalej bo moc nadal nisko. Pokaż Cinkowi, że z poczciwego TDka też się da
- andrew19_86
- Forum Master
- Kontakt:
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
eksperymenty eksperymentami, ale zazwyczaj nasze auta sa uzywane na codzien i wypadaloby zeby mialy jakastam bezawaryjnosc a ponad 100 koni z litra to przeciez i tak nie bedzie malo i nie ma sie czego wstydzicventil pisze: Ja tam zawsze byłem otwarty na wszelkiego rodzaju eksperymenty...
Ostatnio zmieniony śr cze 27, 2007 16:37 przez zaprzal, łącznie zmieniany 1 raz.