bylo gt17 jest vnt20 (sie stroi sie) - 1.6TD tuned by Euglen
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Forum Master
-
- Gadatliwa bestia
maly hamulec dla tunerow 1.6td moze bardziej przestroga ale to itak nas nie powstrzyma!!! ja mam w swoim 1V 1 bar i podniesiona dawke a po slubie (18 sierpnia) dostanie nowa pompe "z grzybkiem" do 100 KM i koniec. Powodzenia Euglen jesli bys potrzebowal pomocy to napewno pomozemy!!!
kupie kierownice 3-ramienna do passata 3bg czarna skóra i galke zmiany biegow do skrzyni 6
Witam.
Ja myśle ze powinno wystarczyc cos takiego jak na zdjeciach poniżej. To zdjęcia z silnika 1,6TD który ma okolo 160-170KM. Podpory sa wzmocnione specjalnymi kształtkami oraz nowymi śrubami. Prawie proste jak drut do wykonania...
Ja myśle ze powinno wystarczyc cos takiego jak na zdjeciach poniżej. To zdjęcia z silnika 1,6TD który ma okolo 160-170KM. Podpory sa wzmocnione specjalnymi kształtkami oraz nowymi śrubami. Prawie proste jak drut do wykonania...
Ostatnio zmieniony śr lip 04, 2007 06:45 przez ventil, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
uwazaj bo ktoś ci w to uwierzy ;Pronuch pisze:do 100 KM i koniec
euglen, defekt niestety ale widze ze zapał jest więc autko szybko bedzie jezdziło )
musiał być tam niezły moment obrotowy:P
A tak na ile szacujesz wogole moc i moment w swoim autku ??:)
[ Dodano: Sro Lip 04, 2007 00:11 ]
ventil, masz więcej roznych fot z tgo silnika ) jak tak to podeśli mi jesli mozna
[email protected]