Urwany kabel od klocka hamulcowego.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Nie wiem czy to dobry dział do tego. Ale urwał mi się kabelek od klocka hamulcowego, problem w tym że czy zrobię zwarcie czy zostawię tylko wtyczkę świeci się kontrolka na zegarach, mogę jakoś zrobić aby się ona nie świeciła?
laczac ze soba te kabelki to powinna kontrolka zgasnac a jak nie to problem lezy gdzie indziej. chyba ze wylaczysz sobie vagiem kontrolke znaczy sie przekodujesz tak ze niby auto nie jest wyposazone w czujnik klockow.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
Połączyłem i nadal świeci, zaizolowałem osobno też sieci.
Fafik258, można połączyc z klockiem? Nie mogę znależć miejsca na klocku gdzie wchodzi ten kabelek. ;/
Fafik258, można połączyc z klockiem? Nie mogę znależć miejsca na klocku gdzie wchodzi ten kabelek. ;/
- Fafik258
- Forum Master
- Kontakt:
Jak urwał sie przy samym klocki to lipa. Wymiana klockow lub inne kombinacje pozostają
Re: Urwany kabel od klocka hamulcowego.
z klockiem nie musisz laczyc bo w nim nie ma nic tajemniczego co by odróznialo to od zwarcia tych kabelkow razem. JElsi zwales kabelki i nadal kontrolka sie pali to cos musi byc nie tak z ta cala wiazka i ty nawet nowy klocek z aso nie pomoze.dawid6693 pisze:Połączyłem i nadal świeci, zaizolowałem osobno też sieci.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to