zbyt mocne hamulce
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
zbyt mocne hamulce
gdyby wąż od podciśnienia był nie szczelny to wtedy pedał byłby twardy i żeby zahamować nawet lekko trzeba by było używać dużej siły,
Odepnij kostkę od ABS'u i wtedy się przejedź, układ hamulcowy będzie wtedy działał jak tradycyjne hamulce bez ABS. jeśli wtedy się będzie dawało normalnie dozować siłę hamowania to jest uszkodzony moduł elektroniczny
Odepnij kostkę od ABS'u i wtedy się przejedź, układ hamulcowy będzie wtedy działał jak tradycyjne hamulce bez ABS. jeśli wtedy się będzie dawało normalnie dozować siłę hamowania to jest uszkodzony moduł elektroniczny
zbyt mocne hamulce
twardy robi się dlatego że jak zaczyna reagować ABS nie tylko odcina dopływ płynu z pompy hamulcowej to jeszcze potrafi sobie sam dobijać ciśnienia
zbyt mocne hamulce
witam temat hamulców odpusciłem sobie bo dalej nie wiem co z nimi jest ale dzis jadac na próbe golfem rozpedziłem go do 200 k/h i wiadomo zaczołem delikatnie hamowac a pedał hamulca weszedł mi do podłogi po hwili zaczoł byc znowu powiedzmy normalny co sie mogło stac?