kontrolka ABS + czerwona kontrolka z wykrzyknikiem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, od jakiegoś czasu wyskakuje mi kontrolka ABS, zapala się, gaśnie, potrafi nawet świecić jak stroboskop , teraz do tego doszła czerwona kontrolka z wykrzyknikiem, która daje sygnały dźwiękowe, które tez się włączają i wyłączają w efekcie potrafi dawać 3 sygnowały dźwiękowe na okrągło ,nie zauważyłem nic wiecej(objaw, przyczyn, sutków) macie jakieś pomysły? niestety kabla do kompa nie posiadam
A płyn hamulcowy masz?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 6#p6275086" onclick="window.open(this.href);return false; <---- Mój Borat
oczywiscie ze jest płyn, mam kabel błędów nie mam żadnych bo kontrolki mi migają i nie znajduje błędu lub nie łączy sie jak pali sie abs. Gdy robię test ABS to od razu wywala mi kontrolkę abs i czerwony wykrzyknik i tak przez cały test...
problem nadal nie rozwiązany, zastanawiam się ze może instalacja nie łączy i stad ta dyskoteka na wyświetlaczu...
jak sprawdzić przewody/kostkę/napięcie itd...
jak sprawdzić przewody/kostkę/napięcie itd...
Miałem podobnie, po tym jak bawiłem się VAGiem rozkodowałem pompę ABS, później trzeba było wpisać odpowiedni kod - znaleziony w internetach.
Ja akurat vagiem sie nie bawiłem wiec raczej nie to