OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, BARANMC1, VIP
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja mam cały tył na poli z olkusza, belki nie wiozłem tylko im wymiary posłałem w rysunku dwg. Wszytko pasowało idealnie.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=296391 <--- Moje RALLYE G60+
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Z tego co pamiętam to tyle ile kosztują normalnie tuleje w analogiczne miejsca do podobnych aut, czyli w granicach 50-80zł za element - w każym razie taniej niż elementy nawet z zamienników...
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=296391 <--- Moje RALLYE G60+
Cena poliuretanu dla wahacza tylnego i oryginału z VW jest mniej więcej taka sama to oryginał cz poliur?
Panowie ,WIELKA PROSBA
szukam bezowocnie prawego przedniego blotnika do Golfa Rallye,ja obserwuje jedynie jebaj,i cześć polskich stron int. ,może znacie jakieś zagramaniczne fora gdzie mógłbym dać ogłoszenia i zdybac jakis zacny blotnik
Proszę o jakieś linki str.
pozdr.
szukam bezowocnie prawego przedniego blotnika do Golfa Rallye,ja obserwuje jedynie jebaj,i cześć polskich stron int. ,może znacie jakieś zagramaniczne fora gdzie mógłbym dać ogłoszenia i zdybac jakis zacny blotnik
Proszę o jakieś linki str.
pozdr.
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
- klintonMK2
- Gadatliwa bestia
Niedługo będzie rok jak tak jeżdżę i wszystko jest OK. Zalatuje drutem? wchodzi mega ciasno w belkę mk2, ma tą samą średnicę na śrubę i ogólnie jest to podobny element, tyle że jednoczęściowy. Lemforder 50zł sztuka = 100zł za całość dobrej jakości.jhosef pisze:Ten pomysł z łałdi mnie słabo przekonuje, tak trochę drutem zalatuje.
W sumie takiej opinii szukałem. Moje obawy wynikały z tego, że w Country to jest trochę przekombinowane. Belka jest odsunięta od budy o jakieś 12 cm.klintonMK2 pisze:Niedługo będzie rok jak tak jeżdżę i wszystko jest OK. Zalatuje drutem? wchodzi mega ciasno w belkę mk2, ma tą samą średnicę na śrubę i ogólnie jest to podobny element, tyle że jednoczęściowy. Lemforder 50zł sztuka = 100zł za całość dobrej jakości.
http://www.ebay.de/itm/ORIG-VW-RALLYE-G ... 7675.l2557" onclick="window.open(this.href);return false;
za dobra kase poszla i w fajnym stanie ...
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Tak, tylko teraz takie puzle poskładać do kupy, każdy pierd kupić i grubsze tematy. Trzeba mieć dobry składzik części.16vg60 pisze: http://www.ebay.de/itm/ORIG-VW-RALLYE-G" onclick="window.open(this.href);return false; ... 7675.l2557
za dobra kase poszla i w fajnym stanie ...
Tak się zastanawiałem na tymi tulejami. W sumie nie pasowało mi to, ze oryginał jest z dwóch stron zamknięty, trzyma belkę. Wersja z Audi jest jednoczęściowa. Ale na dobrą sprawę PU też są jednoczęściowe zazwyczaj do belki Syncro. Postanowiłem więc iść w Audi.
Ma ktos może te "lizaki" na odsprzedaż?
http://shop.volkswagen-classic-parts.de ... 05119.html" onclick="window.open(this.href);return false;
?
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
nie no ,skupowac czesci i skladac to wiadomo ze nie opylne ,bardziej mi chodzilo ze jak ktos ma parcha takiego jak mi sie trafil ,albo te co ostatnio przewinely sie przez allegrojhosef pisze: Tak, tylko teraz takie puzle poskładać do kupy, każdy pierd kupić i grubsze tematy. Trzeba mieć dobry składzik części.
co do "lizakow" to cena nowych dobra ,wiec pisz do Classic Parts pl. we Wroclawiu i może zwiozą za jakies grosze ,ew. szukaj kogos z forum corrado ,oni robia zamowienia grupowe i tez tanio transport wychodzi ,albo jeszcze ,jak umecze barteKKK03 na to prawe nowe poszycie co ma ,to wtedy wezme lewa nowa sciane z Classicparts i dorzuca do paczki
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Taa... już dwa razy próbowałem coś u nich zamówić.16vg60 pisze:wiec pisz do Classic Parts pl. we Wroclawiu
Dzwonisz i wszystko się da, tylko maila wysłać. Wysyłasz i pupa - brak jakiejkolwiek odpowiedzi. To znowu dzwonisz i to samo.
Na forum mieli konto to się od kilku miesięcy nie odzywają.
Chciałem błotnik zamówić z CP. Country ma błotniki z G60. Stwierdziłem, że co mam kibel zamawiać używany za kilka stówek to za 170 ojro wezmę oryginał. Koszt przesyłki błotnika do PL... uwaga uwaga...400 ojro. Dziękuję dowidzenia
to dziwne ,bo ja pisalem do CP pl. i od razu byla odp. ,koszt przesylki lewej sciany do golfa rallye 150e, a besposrednio z niemieckiego CP tak samo jak tobie odpisali 400e
pisz jeszcze raz,jak cos to dam Ci adres pod ktory ja pisalem
pisz jeszcze raz,jak cos to dam Ci adres pod ktory ja pisalem
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
To rzuć adresem bo nie uniknę zamówienia przez CP. Na ten z www nikt mi nie odpowiedział a kazali na niego pisać.16vg60 pisze:pisz jeszcze raz,jak cos to dam Ci adres pod ktory ja pisalem
[email protected]
jak się coś odezwa ,to może by ogarnął wspólna paczkę ,ja sciane tyl z Rallye,Ty błotniki G60 ,a koszta za transport moze by wyszły jeszcze tańsze
zaproponuj im cos takiego ,ew. ja bede jeszcze do nich pisal
jak się coś odezwa ,to może by ogarnął wspólna paczkę ,ja sciane tyl z Rallye,Ty błotniki G60 ,a koszta za transport moze by wyszły jeszcze tańsze
zaproponuj im cos takiego ,ew. ja bede jeszcze do nich pisal
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?