weź pod uwagę że dla nich te 2.190 euro to jak dla polaka 2.190zł patrząc na zarobkimuody pisze:10.000 zł za lampy do jakiegoś 20-letniego golfa
Widziałes lub masz Rallye, Napisz TU! + spis na 1str!
Moderatorzy: G0 Karcio, BARANMC1, VIP
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
- barteKKK03
- V.I.P.
Myślę że tą cenę można uznać za normalną, nie jest jakaś kosmiczna jak ze zestaw nowych lamp i halogenów w żółtym kolorze
Re: Widziałes lub masz Rallye, Napisz TU! + spis na 1str!
No w sumie taaa... Tylko jakby to były złotówki to w cenie lamp można kupić całkiem niezłą Mk2 lub średnią Mk3.Tomek. pisze:weź pod uwagę że dla nich te 2.190 euro to jak dla polaka 2.190zł patrząc na zarobkimuody pisze:10.000 zł za lampy do jakiegoś 20-letniego golfa
No ale jak masz Rallye to płacz i płać
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
- lukas.g60
- Forum Master
- Kontakt:
twoj nick mowi sam za ciebie niezle mk2 za 2.190 widac jak slowo niezle ma dla kazdego inne znaczenie,dla ciebie moga byc to tylko ojszczane lampy a dla innego rarytas na skale swiatowá i na bank sie znajdzie kupiec na te lampy.co dzien dziekuje bogu ze ludzie sa tak rózni,naczej to by byla sieka straszna
Odp: Re: Widziałes lub masz Rallye, Napisz TU! + spis na 1st
Hahalukas.g60 pisze:twoj nick mowi sam za ciebie niezle mk2 za 2.190 widac jak slowo niezle ma dla kazdego inne znaczenie,dla ciebie moga byc to tylko ojszczane lampy a dla innego rarytas na skale swiatowá i na bank sie znajdzie kupiec na te lampy.co dzien dziekuje bogu ze ludzie sa tak rózni,naczej to by byla sieka straszna
Re: Widziałes lub masz Rallye, Napisz TU! + spis na 1str!
lukas.g60 pisze:co dzien dziekuje bogu ze ludzie sa tak rózni,naczej to by byla sieka straszna
[...]Mam dwie kreski, - no to masz słaby zasięg
lukas.g60, źle się zrozumieliśmy - a zresztą co ma nazwa nicku do rzeczy ? Mogłem sobie wybrać nawet "Psikuta bez S"
Albo Keller
Akurat ogarniam to jakim rarytasem są żółte lampy do rallye Dobra, nie będę pisał wypracowania na temat tego czym jest forum ale każdy ma chyba prawo do filozofowania i wyrażania własnej opinii na jakiś temat
Więc trochę poluzujcie paski i nie wywołujcie awantury
Tak BTW to dysponuję prospektem Rallye w formacie fotek. Coby nie było to znalazłem go gdzieś u niemców na forum
Albo Keller
Akurat ogarniam to jakim rarytasem są żółte lampy do rallye Dobra, nie będę pisał wypracowania na temat tego czym jest forum ale każdy ma chyba prawo do filozofowania i wyrażania własnej opinii na jakiś temat
Więc trochę poluzujcie paski i nie wywołujcie awantury
Tak BTW to dysponuję prospektem Rallye w formacie fotek. Coby nie było to znalazłem go gdzieś u niemców na forum
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
To wrzuć na forum! Ja ostatnio wrzuciłem Bentleya do G60 który kosztuje duuuuuużo.Tak BTW to dysponuję prospektem Rallye w formacie fotek
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=296391 <--- Moje RALLYE G60+
Odp: Re: Widziałes lub masz Rallye, Napisz TU! + spis na 1st
A gdzie wrzuciłeś bo mnie umkło a chętnie bym łyknął ?xxMAXIMxx pisze:Ja ostatnio wrzuciłem Bentleya do G60 który kosztuje duuuuuużo.
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
- xxMAXIMxx
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=296391 <--- Moje RALLYE G60+
Podziękował !
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
xxMAXIMxx, dobra, dajcie mi trochę czasa to wrzucę na jakiś host
http://www33.zippyshare.com/v/66731995/file.html - paczka nie zahasłowana
http://www33.zippyshare.com/v/66731995/file.html - paczka nie zahasłowana
Ten z Myślenic jest znany ?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- barteKKK03
- V.I.P.