Poznajmy się!
Poznajmy się!
świat oszalał babski dział na golfie nie zaglądam tu już zbyt często bo prowadzę swoja stronę
ale się przywitam, żeby nie było że jestem jakimś chłopem po transformacji
ale się przywitam, żeby nie było że jestem jakimś chłopem po transformacji
Poznajmy się!
Dodzia_VW, witamy
Jak widać, trochę nas tutaj jest i nie zamierzamy siedzieć w ukryciu W końcu nam, babom, też się coś od forum należy Jakoś się tu kula... Mam taką cichą nadzieję, że może kiedyś uda się zorganizować jakiś babski zlot - a przynajmniej przez babki zorganizowany
Jak widać, trochę nas tutaj jest i nie zamierzamy siedzieć w ukryciu W końcu nam, babom, też się coś od forum należy Jakoś się tu kula... Mam taką cichą nadzieję, że może kiedyś uda się zorganizować jakiś babski zlot - a przynajmniej przez babki zorganizowany
Re: Poznajmy się!
Oj tam... Musisz od razu tak na ziemię sprowadzać...naster pisze:ze zlotem to może być ciężko, każdy z innej części Pl
Poznajmy się!
ja właśnie organizuję już trzeci swój zlot " onclick="window.open(this.href);return false; niesamowita satysfakcja polecam
Poznajmy się!
Gratulacje! Moja koleżanka z biurka obok pochodzi z Iławy Szkoda, że to tak daleko, ale... nigdy nie mów nigdy
-
- Nowicjusz
Poznajmy się!
Jestem z Lublina i witam wszystkie koleżanki
http://odszkodowania-competo.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
odszkodowania
odszkodowania
-
- Nowicjusz
Poznajmy się!
Hej! Jeśli przyjmujecie jeszcze nowe osoby to bardzo miło jest mi tutaj zawitać:) Mam na imię Marta, mieszkam w Krakowie, piszę tutaj, aby poznać inne panie, których mężowie mają hopla na punkcie swoich Golfów
Re: Poznajmy się!
Oczywiście, że tak. Bardzo miło nam powitać w gronie aczkolwiek tu nie tylko nie tylko nasi panowie mają hopla - jeśli chodzi o mnie i mojego faceta to z nas dwóch ja mam tego golfowego pie**olca
-
- Nowicjusz