Klimatyzacja bky
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Klimatyzacja bky
Witam wszyskich tesc poprosil mnie zebym zamontowal mu klime wiec mam do was koledY prosbe czy moglby mi ktos z was udostepnic z etki skriny nr czesci do skody fabi 2004r bky jakie elementy typu nr rurki nr lapy sptezarki itd sa mi potrzebne nie koniecznie z fabi bo polo podobne i ibiza tez tylko musze znac te nr z gory dziekuje.
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Klimatyzacja bky
To jest dokladnie ta sama etka.junak1956 pisze:Bylem tam ale trochu zagmatwane to jest ladnie to widac na etka zwylka nie online.
Klimatyzacja bky
To dlaczego po vinie nie pokazuje wyposarzenia. Juz sobie poradzilrm 15gb i dziala jak nalezy.
Klimatyzacja bky
ETKA on-line nie ma "typowania" po VIN. Nawet taka "kupiona" też nie każda posiada, bo zależy to od wersji. Te nowsze, bardziej aktualne, chyba nie mają takiej opcji niestety. Mi przynajmniej to nie działało ale to mała wada.
________________________________________________________________________________
Było: VW Passat B4 Variant GL 1.9 TDI 1Z '96
Jest: VW Passat B6 Sedan Comfortline 1.4 TSI CAXA '09
Było: VW Passat B4 Variant GL 1.9 TDI 1Z '96
Jest: VW Passat B6 Sedan Comfortline 1.4 TSI CAXA '09
Klimatyzacja bky
udało się bez etki ważne jest żeby zdobyś schematy ustakić czy klimatronik climatic czy klima manualna pokupić odpowiednia nagrzewnicę dołożyć wentylator jak trzeba instalację pociągnąć poświęcić 2 dni i gotowe. 1200zł z gazem i można się cieszyć chłodem z karatki.
Pozdrawiam
Pozdrawiam