Witam wszystkich, jestem nowym użytkownikiem. Mam problem z instalacją cliatronica (ECON). Mianowicie zakupiłem komplet climatronica w której skład wchodziły:
- nagrzewnica
- wiązka wewnątrz kabiny kierowcy
- panel sterowania
- centralna klapka nawiewu
Problem jest w tym, że w zestawie nie było wiązki komory silnika.
Zamieniłem nagrzewnicę z manualnej na climatronic. Posiadała ona dwie kostki 12-sto pinowe. Nie było problemu z podpięciem małej kostki do skrzynki bezpieczników. Musiałem tylko przerobić kostkę radia, ponieważ mam nagłośnie Nokii (DSP). Nie mam pojęcia co zrobić z tą drugą kostką. Co, jak i gdzie? Czy ktoś z was walczył może z tego typu modyfikacjami? Może macie jakieś pomysły? Bardzo przydałyby się schematy instalacji manualnej jak i climatronica.
Pozdrawiam i z góry MEGA ogromne dzięki za pomoc.
zamiana klimatyzacji manualnej na climatronic (ECON) 2.0 AGG
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
no to byś uzupełnił tekst typu jozek(małpa)o2.pl...
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Nowicjusz
Szukam schematów climatronica od silników AGG i paru wskazówek jak to wszystko poskładać.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
może znalazłbyś gdybyś skorzystał ze wskazówki wyżej