Wrażenia po V VAG Nysa 2011
- kowalartur
- Grupa Tomaszowska
Grunt to dobra zabawa i własnie taka była
Auto powinno LEŻEĆ na Ziemi jak SUKA koło nogi swojego Pana..!!!!!!!!
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
uwaga dla małego Kuby uzbieraliśmy ze sprzedaży smyczy,wlep forumowych i innych wolnych datków,oczywiście też cegiełek w sumie przekażemy 2534,50 zł zł, jeszcze pozostało 285 szt. co łaska lub po 2 zeta /szt,także zapraszamy do kupna
- Szynkarz
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Wrażenia po V VAG Nysa 2011
witam,na zlocie byłem pierwszy raz, pierwsze moje nie miłe wrażenie to takie ze jak chciałem wjechać i zapłacić , to panowie z ochrony powiedzieli ze już nie mają biletów i nie wpuszczają na ośrodek aut ( a było cśs ok godz 17 w sobotę)..szkoda, ale cóż..wszedłem piechotką a zaoszczędzone 30 zł wydałem na zimne piwko..mały niedosyt, poza tym nikt nie reagował na kolesi na ścigaczach-odkurzaczach, którzy palili gumy między ludźmi..na plus to to ze b dużo ludzi, ogolnie impreza bardzo udana, szkoda tylko że nie mogłem wjechać swoim VAGIEM, bo w sumie po to tam tez jechałem..
pozdrawiam
pozdrawiam
z roku na rok coraz grubsza impreza! az sie boje co bedzie za rok cz dwa wielkie dzieki
PS. najlepsza najwieksza impreza w polsce!!
PS. najlepsza najwieksza impreza w polsce!!
moje mk3 AAZ+ -120 na rsl
viewtopic.php?p=4030824#4030824" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?p=4030824#4030824" onclick="window.open(this.href);return false;
- rysiek07
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dopiero wrocilem do domu!:D dzieki wszystkim klimat nie z tej ziemi fajnie bylo popic pobawic sie i spotkac ludzi ktorych sie znalo ale wirtualnie:) DZIEKI!!!!
KUPIĘ:
Błotniki przód MK2 zdrowe/proste
Błotniki przód MK2 zdrowe/proste
zgadzam siea-nitka pisze:pogoda nieziemska, towarzystwo super, impreza jak najbardziej udana Oby takich więcej
Facet jest jak auto - chwila nieuwagi i już pod nim leżysz.
witam wlasnie wrocilem szersze wrazenia opisze jak bede mmial wiecej czasu ale jedno pewne jak dziecko pozwoli za rok jade na trylion procent ale na tydzien gdyz nie skorzystalem ze wszelkich dobroci jakie oferuje sam osrodek a nie mowie tu juz nawet o bliskosci innych zdrowie wasze organizatorzy i ekipy madrze bawiace sie
- ..::KoNik::..
- Mały gagatek
- Kontakt:
Niestety byłem tylko w sobote. i to do 17 bardzo mi sie podobało... wczesniej do nysy jezdziłem na zloty tuningowe,.... ale vag przebił je na maxa.... za rok bede na 200%...
Dziekuje vwśląsk za wspolną droge... przyjemniej sie jechało...
Dziekuje vwśląsk za wspolną droge... przyjemniej sie jechało...
A4 B5 Avant ..::KoNik::..
Re: Wrażenia po V VAG Nysa 2011
tak jak rozmawialismy Rydzu, impreza coraz wieksza, coraz bardziej masowa.Rydzu pisze:Temat w którym dzielimy się naszymi wrażeniami po zakończonej imprezie. Pochwały, sugestie spostrzeżenia które pomagają aby imprezy organizowane przez forum z roku na rok stawały się lepsze.
ale szacun za ogarniecie tej wielkiej ilosci aut ))
jak ktos potrzebuje koszulki to walc do mnie, albo na moja strone http://www.lansystem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
pozdrawiam wszystkich ))
moja golfina:
Etapy budowy mojego mk2
Etapy budowy mojego mk2
Pierwsza Moja impreza w Nysie.
Wielkie uznanie dla organizatorów bo ogarnąć takie wydarzenie to nie lada sztuka.
Piękne furki,kobitki, dużo "szorowania" ,i parę zawieszek - było MEGA
parę fotek
Jak zawsze wśród bawiących się ludzi nie brakowało "dżungli":
-ścigacze w tłumie wędrujących ludzi ,a jeden nie wyglądał na trzeźwego z bystrym wzrokiem palącego gumę przed autem (tego był zakazał i wypraszał tych delikwentów bo o tragedię nie trudno jak straci się kontrole nad tym)
-"gazowników do odcinki"
-złośliwego białego MKII z rurą na bok który podnosił tumany kurzu na objeździe
-...
Dodatkowo na przyszłość trzeba pomyśleć aby "Plac Zabaw i konkursów" był zamknięty dla "objazdów" i zrobić przejazd wcześniej ,ale nie zauważyłem takiego miejsca.
Ale i tak uważam że było kulturalnie z MEGA-imprą - tak zapamiętam V VAG Nysa
Wielkie uznanie dla organizatorów bo ogarnąć takie wydarzenie to nie lada sztuka.
Piękne furki,kobitki, dużo "szorowania" ,i parę zawieszek - było MEGA
parę fotek
Jak zawsze wśród bawiących się ludzi nie brakowało "dżungli":
-ścigacze w tłumie wędrujących ludzi ,a jeden nie wyglądał na trzeźwego z bystrym wzrokiem palącego gumę przed autem (tego był zakazał i wypraszał tych delikwentów bo o tragedię nie trudno jak straci się kontrole nad tym)
-"gazowników do odcinki"
-złośliwego białego MKII z rurą na bok który podnosił tumany kurzu na objeździe
-...
Dodatkowo na przyszłość trzeba pomyśleć aby "Plac Zabaw i konkursów" był zamknięty dla "objazdów" i zrobić przejazd wcześniej ,ale nie zauważyłem takiego miejsca.
Ale i tak uważam że było kulturalnie z MEGA-imprą - tak zapamiętam V VAG Nysa