VII VAG NYSA 8/9 CZERWCA 2013
VII VAG NYSA 8/9 CZERWIEC 2013
Jak jest w przypadku, gdy nie będę wjeżdżał na teren, bo nie ma mnie na liście? Jest w ogóle taka opcja, że odstawię auto na tym parkingu przed ośrodkiem i wejdę tak normalnie, ile wtedy płacąc?
Wejść jako widz możesz , bez prawa rozbicia namiotu .
Ba.........................
Wieczorem po całym dniu "witania" z dawno nie widzianymi kolegami i zmagań w konkurencjach na naszej scenie ....
Koncert zespołu Outers !!!
https://www.facebook.com/OutersBand" onclick="window.open(this.href);return false;
Koncert zespołu Outers !!!
https://www.facebook.com/OutersBand" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: VII VAG NYSA 8/9 CZERWIEC 2013
No fajnie, a odpłatność jak za pasażera, czy jak to wygląda?szawełło pisze:Wejść jako widz możesz , bez prawa rozbicia namiotu .
Aha, no popatrz a ja głupi w zeszłym roku autem wjeżdżałem jak mogłem się przed ośrodkiem wyspać no to dzięki wielkie za info
- grześ226- kosmos
- szef wszystkich szefow!!!
- Kontakt:
Oby tylko właściciel parkingu nie wprowadził opłat bo zapłacisz drożej jak za hotel
Toś mnie teraz pocieszył nawet przez myśl mi to nie przeszło xD trzeba rozważyć wyjazd
- barteKKK03
- V.I.P.
100% respect jak dojedziecie na zlot ze Słupska
Mi się zdarzyło narzekać na jazdę mając 350km do przejechania
Mi się zdarzyło narzekać na jazdę mając 350km do przejechania
barteKKK03 pisze:100% respect jak dojedziecie na zlot ze Słupska
Ustka , troszkę dalejBialyUst pisze:Czy ktos z pomorza moze bedzie jechał bo my mamy 4 auta moze ktos by sie chciał dołaczyc