VII VAG NYSA 8/9 CZERWCA 2013
mam pytanie.jak jest ze stanem wody w okolicach nysy bo w wiadomosciach trąbią ze tam jest woda duzo ponad stan
Ventofan
Re: VII VAG NYSA 8/9 CZERWCA 2013
jak ma nas zalać na skarpie?levis521 pisze:mam pytanie.jak jest ze stanem wody w okolicach nysy bo w wiadomosciach trąbią ze tam jest woda duzo ponad stan
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
- Peres
- Grupa opolska
- Kontakt:
Różnie bywadjtom pisze:jak ma nas zalać na skarpie?
184KM/416Nm powered by G-lab ;)
Jedzie jakaś grupka przez Radom, Opoczno, Piotrków w sobotę rano? bo prawdopodobnie wyruszam sam albo max 2 auta więc dołączył bym się chętnie...
moje GTI Edition... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=409688" onclick="window.open(this.href);return false;
Siema jedzie ktos z okolic walbrzycha/swidnicy w sobote rano. Zawsze to razniej w pare aut. My planujemy wyjazd o 7
Siema jedzie ktos z okolic walbrzycha/swidnicy w sobote rano. Zawsze to razniej w pare aut. My planujemy wyjazd o 7
siema kto jedzie z okolic chrzanowa trzebini itd ? :p
Wolę mieszać Ch**em ciasto niż się wybrać golfem w miasto ))))))
Dzięki FCD Folie Car Design będą dodatkowe wlepy na przednią szybę naklejane przez organizatorów na bramie wjazdowej , bardzo prosimy nie usuwać ich przez cały okres trwania zlotu , auta bez takiej wlepy będą usuwane z terenu spotkania .
Jeszcze tylko dzisiaj przyjmujemy ewentualne zmiany danych wjazdowych i do końca dnia zamykamy listę wjazdową .
Jeszcze tylko dzisiaj przyjmujemy ewentualne zmiany danych wjazdowych i do końca dnia zamykamy listę wjazdową .
Ba.........................
A będzie udostępniona jakaś oficjalna lista ? żeby się upewnić że się na pewno jest na liście ?
Nie , ochrona danych , każdy dostał od nas odpowiedź .Sebekk pisze: będzie udostępniona jakaś oficjalna lista
Jeżeli chcesz być bardziej pewny podaj swoje dane na PW sprawdzę
Ba.........................
- ULi_VW
- Nowicjusz
Czy to znaczy ze jak se przyjade na spontan to nie wjadde bo niema mnie na liscie?żal
NO BASS NO FAN
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd2 ... 0ca26.html" onclick="window.open(this.href);return false; -mój szałot
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd2 ... 0ca26.html" onclick="window.open(this.href);return false; -mój szałot
- barteKKK03
- V.I.P.