II Edycja Mławskiego Zlotu Miłośników Grupy V.A.G. 2013
wymiekacie???
Bedzie pochmurno, ale parno i rano padac nie bedzie... chyba
Tak czy siak zbierac litery i na spotkanko:)
Bedzie pochmurno, ale parno i rano padac nie bedzie... chyba
Tak czy siak zbierac litery i na spotkanko:)
Tam gdzie kończą się pomysły, ja zaczynam tworzyć
Ostrołęka 3 auta i Łomża 1 auto
Parasolnik w dłoń i na głowę nie pada, zresztą.. z cukru jesteście?
Parasolnik w dłoń i na głowę nie pada, zresztą.. z cukru jesteście?
Kupię:
- dokładkę tył V6
- dokładkę tył V6
.... impreza bardzo fajna !! fajny klimat centrum miasta !! polecam na przyszły rok !!
pogoda zaskoczyła chyba wszystkich !!!
pogoda zaskoczyła chyba wszystkich !!!
mk1 -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=521978" onclick="window.open(this.href);return false;
- przemas6N2
- Ma gadane
- Kontakt:
Re: II Edycja Mławskiego Zlotu Miłośników Grupy V.A.G. 2013
tiaa... smycz na karku mi się odparzyła i nos mnie szczypienolnejm pisze:pogoda zaskoczyła chyba wszystkich !!!
-
- Mały gagatek
dzieki jeszcze raz wszystkim wielkie za tak liczne przybycie
pozatym opłacało sie dac wikaremu na tacę zeby modły odprawił hehehe
pozatym opłacało sie dac wikaremu na tacę zeby modły odprawił hehehe
Warzywko63, proponuję wrzucić zdjęcia na jakiś fan page Vag-Mława - macie taki>?? a ja powiem co mi nie leżało od samego początku człowiek wodzirej, który bardzo dużo mówił, ale nic ciekawego właściwie i chyba z 17 milionów razy powtarzał sponsorów. I nie podobało mi się że mówił o "zlocie perełek motoryzacji" a nie aut miłośników VAGenów... Dobrze byłoby na samym początku imprezy zrobić rekonesans jakie są auta i poprosić człowieka orkiestrę, co by co pewein czas powiedział parę Ciekawostek o nich, że garb był, że parę kabrio, że errajdy, skąd ekipy przyjechały, że koła "jedyne w polsce", że gwinty, gleby, rosty itp itd... Wtedy impreza nabrałaby jeszcze lepszego motoryzacyjnego charakteru... I martwiłem się czy policjanci nie robili zbyt wielu notatek o autach - komu, za co zabrać dowód Właściwie to tyle co chciałem dodać na minus Chyba niezbyt straszne słowa krytyki Duża ekipa organizacyjna - (większa niż u nas), grill od sponsora, zamknięty teren, parę Ciekawych aut - pozytywne wrażenie... zapraszamy w ramach rewanżu do nas .vwlifestyle
znalezione w necie - nasz człowiek - silnoręki J@strząb swoją drogą Ciekawa konkurencja
znalezione w necie - nasz człowiek - silnoręki J@strząb swoją drogą Ciekawa konkurencja
- przemas6N2
- Ma gadane
- Kontakt:
po rozpoczęciu konkurencji przez pierwszego chętnego myśleliśmy że felga 14" to nieporozumienie, że każdy będzie z nią stał po 10 minut ..... ale jednak nawet z taką lekką obręczą mięśnie drżą przy 90 sekundzie
następnym razem trzeba wziąć poszerzaną 15"
Jak możecie to wklejajcie zdjęcia ze zlotu w temat lub dajcie linki do serwerów.
następnym razem trzeba wziąć poszerzaną 15"
Jak możecie to wklejajcie zdjęcia ze zlotu w temat lub dajcie linki do serwerów.
- misiekgosciu
- Nowicjusz
to było 14"? Mnie niestety koledzy od samego początku męczyli...wynik 2.18... ale było fajnie:)
no nie wiedziałem że byli goście z Japonii zerknijcie sobie tutaj: krótki filmik naszego człowieka z czerwonej A1
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- przemas6N2
- Ma gadane
- Kontakt:
musicie Kamila (vel mloody88 u nas na forum) poprosić o znajomość
-
- Mały gagatek
Re: II Edycja Mławskiego Zlotu Miłośników Grupy V.A.G. 2013
zdjęcia ze zlotu https://www.facebook.com/bartek.zakrzew ... tos_albums" onclick="window.open(this.href);return false;