Ehhhh mialem na mysli inna odcinke Ja nigdy nie katowałem auta ci którzy mnie znaja to wiedzą...
Odcinka ALKOHOLOWA !
VII VAG NYSA 8/9 CZERWCA 2013
- asik
- Forum Master
- Auto: Hyundai Tucson
Re: VII VAG NYSA 8/9 CZERWCA 2013
AhaaaaaaHz pisze:Ehhhh mialem na mysli inna odcinke Ja nigdy nie katowałem auta ci którzy mnie znaja to wiedzą...
Odcinka ALKOHOLOWA !
Od kiedy odcinka TDi'em :Dasik pisze:Ahaaaaaa
Teraz rozumia, jak zrobie Przelot w tych 6 garach to będzie brzmienie ))) A już planuje robić
[youtube][/youtube]
VWitam wszystkich
Myślę, że uda mi się pojawić na zlociku, bynajmniej bardzo się postaram
Gwincik, aluski, przyciemki na szybkach i kilka innych bajerów powinno juz wpaść na autko, więc będzie się już czym pochwalić :]
Był by to już mój drugi zlocik w Nysie, tylko tym razem na dłużej, na poprzednim tylko na chwilę mi się udało i się oczywiście spodobało
Pozdro ;]
Myślę, że uda mi się pojawić na zlociku, bynajmniej bardzo się postaram
Gwincik, aluski, przyciemki na szybkach i kilka innych bajerów powinno juz wpaść na autko, więc będzie się już czym pochwalić :]
Był by to już mój drugi zlocik w Nysie, tylko tym razem na dłużej, na poprzednim tylko na chwilę mi się udało i się oczywiście spodobało
Pozdro ;]
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
viewtopic.php?f=20&t=534807" onclick="window.open(this.href);return false; teraz tu mamy temat