VIII VAG NYSA 6-8 CZERWCA 2014
-
- Nowicjusz
Siema też pisałem im e-mail że zmieniłem auto miałem mk3 a kupiłem mk2 i napisałem zmiana samochodu numer wjazdowy i wpisujesz stary numer rej i nowy numer rej i potem dostajesz odpowiedz ze zmieniono
Jezdze powoli i nisko jak powiada pismo !!!
mrozio3555, taa tylko ja do ostatniego dnie nie wiem którym pojadę ... ale spoko damy rade
Re: VIII VAG NYSA 6-8 CZERWCA 2014
To lepiej się zdecyduj żeby nie było zamieszania
Wysłane z końca świata...
Wysłane z końca świata...
Nocne Mary Squad
jak się dane nie będą zgadzały to nie wjedzieszmefistooo pisze: ja do ostatniego dnie nie wiem którym pojadę
męska decyzja - ja nawet już wybrałem na jakich felgach mam wjechać a ty nie wiesz jakim samochodem
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Za 2 tygodnie blacha będzie stygnąc po przejechaniu 266 km
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
równiutko za dwa tygodnie zaczynamy zaczynamy zaczynamy
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Dj tom szykuj sie tam... Przybywam Caddy-lakiemdjtom pisze:równiutko za dwa tygodnie zaczynamy zaczynamy zaczynamy
Nie pytaj co Caddy 1.8 T 249 HP może zrobić dla Ciebie,ale co Ty możesz zrobić dla Caddy, do tego Turbo!!!!! ( 249 HP - 353 Nm)
łoooooooo, mega szacon Hors, Ola zabierasz?
Nocne Mary Squad
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
Dj Olo raczej woli bardziej rasowe klimaty- wiesz co mam na mysli. Moze sam sie wypowie , bo pewnie czyta ( gdy nie sklada kolejnego potwora )djtom pisze:łoooooooo, mega szacon Hors, Ola zabierasz?
Nie pytaj co Caddy 1.8 T 249 HP może zrobić dla Ciebie,ale co Ty możesz zrobić dla Caddy, do tego Turbo!!!!! ( 249 HP - 353 Nm)
namów go super miejsce i super klimat, zachecam
Nocne Mary Squad
960 zł
UWAGA !!!!
Licytacja kończy się dzisiaj o godzinie 19:53:49
Dziękujemy w imieniu dzieciaków
Liczymy na końcową walkę !!!
http://allegro.pl/plakat-gadzety-wjazdo ... 14829.html" onclick="window.open(this.href);return false;
UWAGA !!!!
Licytacja kończy się dzisiaj o godzinie 19:53:49
Dziękujemy w imieniu dzieciaków
Liczymy na końcową walkę !!!
http://allegro.pl/plakat-gadzety-wjazdo ... 14829.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ba.........................
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
już ponad tys zł w imieniu dzieci serdecznie dziękujemy
Ponawiamy apel , impreza ma charakter "piknikowy" gro ludzi będzie z dziećmi , dlatego też ważne są elementarne zasady bezpieczeństwa więc prosimy o kulturalne zachowanie , to procentuje na przyszłość , osoby nie przestrzegające tych zasad będą niestety usuwane z terenu imprezy , bez taryfy ulgowej , jaką sobie opinie wypracujemy taka zostanie nam przyklejona , a chodzi o to abyśmy w kolejnych latach mogli się spotkać.
Ponawiamy apel , impreza ma charakter "piknikowy" gro ludzi będzie z dziećmi , dlatego też ważne są elementarne zasady bezpieczeństwa więc prosimy o kulturalne zachowanie , to procentuje na przyszłość , osoby nie przestrzegające tych zasad będą niestety usuwane z terenu imprezy , bez taryfy ulgowej , jaką sobie opinie wypracujemy taka zostanie nam przyklejona , a chodzi o to abyśmy w kolejnych latach mogli się spotkać.