Oj tam, oj tam Nikt w zeszłym roku nie miał takiego grilla jak jadjtom pisze: nie mówiąc o przyjeżdżaniu czymś czym warto by było się "pokazać"
VIII VAG NYSA 6-8 CZERWCA 2014
- Młoda
- KS KathStyle
- Auto: Czarna Wdowa <3
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
Re: VIII VAG NYSA 6-8 CZERWCA 2014
Niewidzialnego;P ojej to tam w ogole byly auta?
"Lubię dobre towarzystwo- dlatego tyle piję sam "
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
"Sadzic,palic,zalegalizowac" "mam taki luz ze bieg wypada w furze,Mordo.."
- Młoda
- KS KathStyle
No jakieś padżero mi, co chwilę przed oczami smykałoAdrian1989 pisze:ojej to tam w ogole byly auta?
Coperfild się chowaAdrian1989 pisze:Niewidzialnego;P
Squad Nocne Mary Enigmatycznie... "(...) Jeśli niebo - to siódme, jeśli piekło -to samo dno. Żadnych półśrodków(...)"
No mi też, nie mam pojęcia czyjeMłoda pisze:No jakieś padżero mi,
Nocne Mary Squad
nie smażyłam na nim kiełbasekMłoda pisze:takiego grilla jak ja
Nocne Mary Squad
- Młoda
- KS KathStyle
Trochę cięzko by byłoMeegi pisze: nie smażyłam na nim kiełbasek
kto, jak nie ja dał by radęMłoda pisze:Trochę cięzko by było
Nocne Mary Squad
- Młoda
- KS KathStyle
Resztki grilla byś musiała szukać gdzieś na zjeździe w komornikach w kierunku Warszawa na A2Meegi pisze: kto, jak nie ja dał by radę
"W związku z brakiem miejsc na liście wjazdowej, prosimy o nie wysyłanie zgłoszeń na VIII edycje VAG NYSA." powiedzcie że to zart
czy w zwiazku z tym bedzie można z buta połazić? vaga by sie zostawiło przed placem.
czy w zwiazku z tym bedzie można z buta połazić? vaga by sie zostawiło przed placem.
Ostatnio zmieniony czw mar 06, 2014 22:18 przez ZALEK, łącznie zmieniany 1 raz.
- WWE GLIWIK
- Mały gagatek
Oby to był żart !!!ZALEK pisze:"W związku z brakiem miejsc na liście wjazdowej, prosimy o nie wysyłanie zgłoszeń na VIII edycje VAG NYSA." powiedzcie że to zart
Miejsc niema i już raczej nie będzie wejść i obejrzeć auta będzie mozna spokojnie na pieszo
Mk2Wro, jest tam w pobliżu gdzie rozstawić namiot i stacjonować wieksza ekipa na wiecej aut?
niestety, ośrodek nie jest z gumy, 3500 aut to wszystko co się zmieści, i tak będzie ciasno chodzić pieszoWWE GLIWIK pisze:Oby to był żart !!!ZALEK pisze:"W związku z brakiem miejsc na liście wjazdowej, prosimy o nie wysyłanie zgłoszeń na VIII edycje VAG NYSA." powiedzcie że to zart
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.