Sterowanie
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Sterowanie
PO przeszukaniu szukajki nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania tak więc napisze je tutaj.Mianowicie mam taki mały problemik .. posiadam wzmacniacz lecz nie wiem jak mam o podłączyć żeby mi działał jak należy.Z tego co wiem to radio powinno mieć wyjście na sterowanie wzmacniaczem tak ? Niestety takowego nie posiadam i czy jest koniecznie ? Myślałem że podłącze wzmachol pod plus minus kable od głośników i będzie cacy no ale po zrobieniu czegoś takiego nic sie nie dzieje .. nawet diody nie świecą w zmacholu.Jeżeli radio ze sterowaniem jest konieczne to prosze o przykłady takowego radia bo chętnie zakupie.
Ostatnio zmieniony pn kwie 02, 2007 11:24 przez Jacek..., łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam SZEROKIE ORYGINALNE ZDERZAKI MK II
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Czyli że nie musze mieć radia które ma wyjście na wzmacniacz.. ?? Czincze czy cuś takiego ?? Obecnie mam zwykle radio które posiada mp3 i ładnie jak dla mnie wygląda.Nic specjalnego.
[ Dodano: Pon Kwi 02, 2007 12:33 ]
w radiu mem jeden remote Niebieski.I jakieś wyjście RCA Gray Line Out. I o co z tym chodzi co do czego mam podłączyć ??
[ Dodano: Pon Kwi 02, 2007 12:38 ]
a w wzmacniaczu mam LOW INPUT ch1 ch2 ch3 ch4 z czym ch 1 i ch2 to czincze biały i czerwony no i ch3 i ch 4 tak samo.w radiu jakieś 2 kabeli czincie białe i czerwone są no ale nie wiem co do czego. A i jeszcze .. te czincze to czasem nie są wyjścia i wejścia na głośniki ? Bo nie widze nigdzie innego wejścia od radia.
[ Dodano: Pon Kwi 02, 2007 12:57 ]
MHm ok panowie Metodą próby i błędy po spaleniu 3 bezpieczników doszedłem co i jak Gdyby nie to Remote Łuki to bym nie doszedł do tego Dzięki
[ Dodano: Pon Kwi 02, 2007 12:33 ]
w radiu mem jeden remote Niebieski.I jakieś wyjście RCA Gray Line Out. I o co z tym chodzi co do czego mam podłączyć ??
[ Dodano: Pon Kwi 02, 2007 12:38 ]
a w wzmacniaczu mam LOW INPUT ch1 ch2 ch3 ch4 z czym ch 1 i ch2 to czincze biały i czerwony no i ch3 i ch 4 tak samo.w radiu jakieś 2 kabeli czincie białe i czerwone są no ale nie wiem co do czego. A i jeszcze .. te czincze to czasem nie są wyjścia i wejścia na głośniki ? Bo nie widze nigdzie innego wejścia od radia.
[ Dodano: Pon Kwi 02, 2007 12:57 ]
MHm ok panowie Metodą próby i błędy po spaleniu 3 bezpieczników doszedłem co i jak Gdyby nie to Remote Łuki to bym nie doszedł do tego Dzięki
Sprzedam SZEROKIE ORYGINALNE ZDERZAKI MK II