Jaki zestaw kupić zmacniacz i subwoofer??? POMOCY
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jaki zestaw kupić zmacniacz i subwoofer??? POMOCY
Witam serdecznie mam golfa 3 i poszukuje jakiegoś dobrego zestawu basowego-chodzi mi o to aby dzwięk byl glośny i aby bass byl odczuwalny na sobie(masaż pleców wskazany).
Wiec slucham glównie techno ale czasem też wolnych kawalków hh. Wzmacniacz sadze ze by wystarczył carpower 1502 500w RMS. Jaki sub pod niego polecacie a i chodzi mi o gotową skrzynie najlepiej z allegro. Lanzar max 12 czy HERTZ ES 300 najlepiej aby zestaw zmieścil sie w 800zl a maze wzmak mniejszy jakiś np carpower 602 z 225 w RMS . Czekam na wszelkie pomysly i propozycje. Pozdrawiam.
Wiec slucham glównie techno ale czasem też wolnych kawalków hh. Wzmacniacz sadze ze by wystarczył carpower 1502 500w RMS. Jaki sub pod niego polecacie a i chodzi mi o gotową skrzynie najlepiej z allegro. Lanzar max 12 czy HERTZ ES 300 najlepiej aby zestaw zmieścil sie w 800zl a maze wzmak mniejszy jakiś np carpower 602 z 225 w RMS . Czekam na wszelkie pomysly i propozycje. Pozdrawiam.
Marek398
-
- Forum Master
- Kontakt:
- Rafo87
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja mam u siebie tego Carpowera 1502(wczoraj doszedł ) dziś lub jutro dojdą kable 20mm^2 Dietz, a skrzyneczkę mam zamówioną u forumowicza Kubus20, głośnik to PowerBass M-12 w zamkniętej skrzyni 35L. Wzmak już zamontowany, teraz czekam na reszte, na początku też miałem brać tego Lanzara Max 12 ale podobno on robi tylko masakre(buczy głośno), ale nie mówię że jest zły bo nie słuchałem, tylko tak ludzie mi mówili. Pozdrawiam.
www.maraja.pl - Wideofilmowanie & Fotografia Ślubna
www.czartertresna.pl - Czarter Jachtu na Jeziorze Życieckim
www.czartertresna.pl - Czarter Jachtu na Jeziorze Życieckim
Ja w swoim MK2 mam CARPOWER HPB-1502 i do tego RAVEMASTER BSW 154 - II
Ci co znaja sie wiedza co to potrafi hehe Wiec polecam taki zestaw ja jestem z niego bardzo zadowolony bo slucham techno-trance-hardstyle
Ci co znaja sie wiedza co to potrafi hehe Wiec polecam taki zestaw ja jestem z niego bardzo zadowolony bo slucham techno-trance-hardstyle
Ostatnio zmieniony czw sie 02, 2007 18:52 przez Bambo___, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Panowie a co myslice o tym zestawie bo szukam naprawde dobrego uniwersalnego sprzetu w tej cenie http://essa.com.pl/oferta/index.php?id= ... 4&pid=1460
Jezeli pomoglem daj punkt:)
-
- Forum Master
- Kontakt: