szczerze mowiac to ja tez tigera zapuszczam czasami.. nio teraz ostatnio mniej bo cd spzredalem.. ale.. jak mam to tiger musi byc... jak sie jeszce basa podkreci:):)Czechu pisze:najczęściej pogrywa RadioZet, a jak jest ciekawie na drodze to lubię sobie zapuścić eye_of_the_tiger wtedy nawet dobry Diesel nie jest zły
Czego słuchacie w samochodzie? :)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- jocker_slupca
- Nowicjusz
- Kontakt:
http://s2.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=176134 <-- METAL DAMAGE - ciekawa gra internetowa <-- ZAPRASZAM:)
- jocker_slupca
- Nowicjusz
- Kontakt:
nio ja music instructor mialem zapuszcane w ostatnie wakacje czesto.. czasami jak mnuie najdzie ochota to music instructor musi byc i nie ma mocnych:):)paulox pisze:A ja polecam Music Instructor Muza wypasik przy dobrych głośnikach (na razie takich nie mam ale juz czekam na dostawe nowych glosników )
http://s2.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=176134 <-- METAL DAMAGE - ciekawa gra internetowa <-- ZAPRASZAM:)
- malutki gti
- Nowicjusz
- Kontakt:
witam wszytkich ja sobie slucham w autko ruznych kawalkow ostanio ushera paffa dadego z marjo winnarem jakos tak to zalezy jaki mam humor a z radja lubie 95.1 fm fajniusie radyjko szkoda ze lapie tylko na slasku kiedy slucham tylko techniawy ale juz mnie lep boli aod tego lub lub hehe wiec przeskoczylem na delikatniejsza muzyczke hehe kombi tez lubie sen sie spelni dobry kawaleczek pozdrawiam papa
UCZUCIA ZAGUBILEM UTRACILEM TO CO PIEKNE :(
-
- Trance Lord
- Kontakt:
Heh a ja czy w aucie, czy na discmanie czy w aucie słucham taką muzę którą najbardziej kocham (bez skojażeń proszę ) A mianowicie HARD TRANCE, HARD HOUSE, TECH-HARD.... Jak ktoś nie wie z czym to się je to zapraszam na www.di.fm tam jest dużo kanałów i dają nawet dobrą jakość...
Pozdrawiam HARD maniaków
Pozdrawiam HARD maniaków
- jocker_slupca
- Nowicjusz
- Kontakt:
witam! ja w aucie słucham prawie wszystkiego, zależy od nastroju! ale najchętniej wrzucam krążki na których jest cała masa niziutkiego, mięsistego i POTĘRZNEGO BASSSUU!! najlepsze uczucie jest jak basik schodzi tak że prawie go nie słychać a wszystko się trzęsie!! tylko furce trochę to szkodzi... plastiki trzeszczą itp...