Głośniki 200mm na tylną półkę
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Głośniki 200mm na tylną półkę
Jakie głośniki dobrać na tylną półkę pod radio KENWOOD KDC-W3044AY/GY (Maks. moc wyjściowa 4 x 50 W). Zdaje sobie sprawę że nikt nie zaleca montowania tam głośników,że scena muzyczna nie taka itp. ale kupiłem już samochód z dziurami w tylnej półce na głośniki 200 mm, a te które tam już były przestały grać (Magnat Bull Power 2030 Moc RMS: 70 W), więc chcę je wypełnić czymś innym. Chodzi mi bardziej o moc głośników jaka powinna być dobrana do radia żeby nie było charczenia, zniekształceń dźwięku. Popularnymi są np. Magnat Car 3 XL 100W; BLAUPUNKT GTx 803 mk II RMS 55W;MAGNAT Power Plus 203 80W... ale nie wiem które będą lepsze... cena głośników do 200 zł. Proszę o opinie
VW Golf MK3 1.9 TDI 90 KM
No to przecież to już napisałeś, a właściwie podałeś wraz z parametrami radialexodes pisze:Chodzi mi bardziej o moc głośników jaka powinna być dobrana do radia
Czyli od 50W w dół najlepiejlexodes pisze:(Maks. moc wyjściowa 4 x 50 W)
Do tej kwoty weź ładniejszelexodes pisze:do 200 zł
Tak, żeby Ci do tapicerki pasowały
skrzynkę i piecyk? jeszcze nie kupiłem głośnikow na tylną półkę...może rzeczywiście dać sobie z nimi spokój i zastąpić ją czymś tanim jak np. http://www.allegro.pl/item624518387_hur ... 65a15.html ? będzie to grało lepiej niż np. magnat power plus 203 w półce??? z przodu mam jakieś pioniery...skymax pisze:Pozatym półka "lata" i przenosi wibrację z głośników , Lepiej kup ładniutkie na przód i tylną półkę zmień , a poźniej skrzynkę i piecyk i będzie grało jak ta lala ...lexodes pisze:że scena muzyczna nie taka itp
VW Golf MK3 1.9 TDI 90 KM