Z jakiego powodu głośnik raz działa a raz nie???
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Z jakiego powodu głośnik raz działa a raz nie???
Witam
Mam w samochodzie 2 głośniki, nie wiem jakie bo jeszcze nie ściągałem tapicerki z drzwi. Jeden głośnik raz działa a czasami nie, dopiero jak dam prawie ze full volume to zacznie działać i wtedy mogę ściszyć i działa normalnie. Włożyłem inne radio i dzieje się to samo. Czym to może być spowodowane???
Mam w samochodzie 2 głośniki, nie wiem jakie bo jeszcze nie ściągałem tapicerki z drzwi. Jeden głośnik raz działa a czasami nie, dopiero jak dam prawie ze full volume to zacznie działać i wtedy mogę ściszyć i działa normalnie. Włożyłem inne radio i dzieje się to samo. Czym to może być spowodowane???
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Nie no sorki stary ale tu jasnowidzów nie znajdziesz (chyba że się mylę). Zdejmij tapicerkę, obejrzyj podłączenia i się dowiesz. Już nawet myślałem że masz przetarty potencjometr ale skoro na innym patefonie jest to samo - coś nie styka . A co? To musisz sam poszukać albo jak masz za dużo pieniążków podjechać do specjalisty
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Powiem tak nie wiem jak w lupo ale w golfie 3 sie da, a np. passat b5 i golf4 już nie.
Bo tam samych maskownic sie nie zdejmuje, musisz całą tapicerke ściągnąć żeby dostać sie do głośnika.
Pewnie zależy który masz roczek tego samochodziku. Bo przypuszczam że po 97r wszystkie nowe modele VW miły podobną budowe
Bo tam samych maskownic sie nie zdejmuje, musisz całą tapicerke ściągnąć żeby dostać sie do głośnika.
Pewnie zależy który masz roczek tego samochodziku. Bo przypuszczam że po 97r wszystkie nowe modele VW miły podobną budowe
Ostatnio zmieniony sob cze 13, 2009 20:45 przez chmurapawel, łącznie zmieniany 1 raz.
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- chmurapawel
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: