Moje plany CA?!?!

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

vanguard25
Nowicjusz
Nowicjusz

Moje plany CA?!?!

Post autor: vanguard25 » sob kwie 15, 2006 00:18

Witam.
Właśnie jestem w trakcie "uzbrajania" mojego MKII w sprzecik grający.
Po poczytaniu tego forum mniej wiecej wiem gdzie dac głośniki zabudowa bagażnika juz na ukończeniu:). Niestety przy kupnie autko miało już w półce dwie elipsy (6"-9") Jak narazie je zostawie jednak na 100000000% znikna one z półki!!:) Do bagażnika planuje JBL CS1200 (30cm) i jakas zamknięta buda. Wzmacniacz narazie musi wystarczyc BLAUPUNKT MPA 400. Mam go za free od szwagra:) Ma 3 kanaly: 2x30W + 1x100W lub 2x100W oczywiście RMS i wreszcie w drzwi na panelach znajdą sie HERTZ DSK 165 lub
sinuslive
jak możecie to doradzcie ktore lepsze!!!
Zastanawiam sie jeszcze czy nie spróbować w drzwi wstawić zamiast 16,5 cm, glośnikow basowych 20cm + tweetery??? Jak myślicie ma to sens??
Co do wzmaka to docelowo obsługiwać on bedzie tylko przod(w trybie 2x100W) a tego JBL'a męczyć bedzie polecany przez was:) CARPOWER HPB-602.

WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blook

Post autor: blook » sob kwie 15, 2006 09:28

Co do głośniczków z przodu :) jak czytałeś forum to wiesz że są również polecane ;)
PowerBass PB-BK6v.2 Black
Co do głośników basowych z przodu to jak dla mnie zły pomysł ;) gdzie wtedy będzie średni to :?: :hmm: z przodu zamontować zestaw dwudrożny a w bagażniku subwoofer ;) i tak będzie najlepiej ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”