A co ma reklamowanie do jakości?hhh pisze:ja reklamowałem wzmaki pe i wszystko ok
PEIYING - wady i zalety....
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Re: PEIYING - wady i zalety....
Wiadomo że jak kogoś stać to kupi dobry sprzęt.. Ale jak ktoś mało jeździ autem to wystarczy mu taki Pejang czy głośniczki SONDA. Sam ostatnio takie kupiłem bo wolałem zainwestować w sprzęt w domu niż drogie car audio.
Mnie zycie nauczylo ze jak nie masz kasy to nie pchaj sie w jakies tandety.Straczisz dwa razy.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
Do prostych zastosowań, grania radyjka i wiadomości w drodze, Peiying niczym nie odbiega od markowego sprzętu. Grać gra, nie oferuje super procesorów dźwięku, wyjść dodatkowych i wielu wejść, ale jeśli by dać komuś w drodze słuchać radia na standardowych głośnikach, a potem to radio zmienić na super markowe i słuchać tego samego na takich samych głośnikach różnica będzie niewielka, dla wielu nieodczuwalna.
Swego czasu korzystałem rok z radia tego typu, ojciec od 3 lat ma DK Digital, kupione za bezcen, posiadają USB i SD, działa do dziś a gra sporo. Wcześniej było JVC które umarło, a że potrzeba było coś mieć wpadło DK i różnicy w jakości odbioru radia nie ma żadnej.
Swego czasu korzystałem rok z radia tego typu, ojciec od 3 lat ma DK Digital, kupione za bezcen, posiadają USB i SD, działa do dziś a gra sporo. Wcześniej było JVC które umarło, a że potrzeba było coś mieć wpadło DK i różnicy w jakości odbioru radia nie ma żadnej.
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
ja mam dwa wzmaki peiynga dwa (jeden wzmak 2 kanały 1200wat) i jest bogato jak gra...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Szpachel pęka. Zapewne granie to dla Ciebie tylko bas. Ale kontroli nad nim już brak. Swoją drogą złoty szpadel się należy koledze.sebastian213 pisze:jest bogato jak gra
-
- Mały gagatek
komentarze typu to jest chiński sprzęt są w dzisiejszych czasach śmieszne, wszystko jest teraz made in china, relacja cen peiyingów do ich wyposażenia jest lepsza niż innych w tych pieniądzach, oczywiście nie można ich porównywać z radiami za 1000zł.
Ale o czym Ty pieprzysz? Rozumiem, ze kazdy chce miec "ładne", ale wyglad nie gra, za ta kase mozna kupic cos z latami ale porzadnego, np jakiegos Kenia. Wystarczy wejsc na ebay.de i zobaczyc ile jest aukcji pierdzinga (29-11-2012 - sztuk , co swiadczy, ze firme stworzono specjalnie na nasz rynek... By doic takich "znafcoooof".
-
- Nowicjusz
Teraz po dłuższym użytkowaniu również nawigacji Peiyinga jak do tej pory nie mam żadnych problemów. Nawiguje jak trzeba bez przywieszeń. Radyjko gra nie przerwanie ponad 3lata i też bez awarii i innych rzeczy, które można wyczytać na forach.