Pomoc w doborze wzmacniacza
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam wszystkich mam taki problem mianowicie chce kupic te glosniki http://allegro.pl/hertz-hsk-165-gratis- ... 66902.html" onclick="window.open(this.href);return false; i nie wiem jaki wzmacniacz dobrac do tych glosniczkow dodam ze srednio sie znam na car audio z gory dziekuje za odpowiedzi
-
- Forum Master
- Kontakt:
Np. http://allegro.pl/alpine-mrv-f305-v12-m ... 81502.html" onclick="window.open(this.href);return false;
w mostku dał by sobie radę z hsk i powinno ładni zagrać.
w mostku dał by sobie radę z hsk i powinno ładni zagrać.
- dropsik9977
- Forum Master
- Kontakt:
Moze magnata w tej cenie wyrwiesz MAGNAT RX MONO
MOJE MK2 16vT BLACK STYLE'S
viewtopic.php?f=87&t=360654&p=4402073#p4402073" onclick="window.open(this.href);return false;
2012 - Chojnice, Lębork, Wilcze Laski, Cult Wilcze, Chojnice
2013 - Nowy Staw, Chojnice, VolksTreffen, 2 Get Air, Vw Mania, Style'D, STS Bydgoszcz, VAG Pojezierze,
viewtopic.php?f=87&t=360654&p=4402073#p4402073" onclick="window.open(this.href);return false;
2012 - Chojnice, Lębork, Wilcze Laski, Cult Wilcze, Chojnice
2013 - Nowy Staw, Chojnice, VolksTreffen, 2 Get Air, Vw Mania, Style'D, STS Bydgoszcz, VAG Pojezierze,
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Pomoc w doborze wzmacniacza
Dropsik, sam zadajesz mnóstwo pytań, które można znaleźć w internecie, a doradzasz Magnata do HSK ??? Jak nie wiesz o co chodzi to daruj sobie porady. Od kiedy Magnat nadaje się do pędzenia przodu...
-
- Forum Master
- Kontakt:
a tym bardziej mono, który jest do suba i to raczej łomotania a nie jakościowego uderzenia
omg... ten magnata polecil na przod... dropsik prosze cie, nie doradzaj w tym dziale. Jak mozna do monoblocka podlaczyc 2 zestawy glosnikow ?? ogarnij sie , bo tylko mieszasz tutaj innym
bogib184, Jak chcesz taniego wzmaka a dobrego i jakosciowego to w tym linku ktory podal bogib jest wzmacniacz ktory ja sprzedaje
Drzwi wygluszone ?? Kable zakupione ??
bogib184, Jak chcesz taniego wzmaka a dobrego i jakosciowego to w tym linku ktory podal bogib jest wzmacniacz ktory ja sprzedaje
Drzwi wygluszone ?? Kable zakupione ??
Re: Pomoc w doborze wzmacniacza
nie jeszcze nic nie zrobilem z drzwiami ale póki mam pieniadze to wole kupic glosniki i wzmaka bo zaraz sie rozejda na inne rzeczy do gofra oczywiscie zaczne od wygluszenia itd
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
emcio15, jeśli używka, to jest Sony XM-4045 na allegro. W 2 mostkach powinien Hertze pogonić.
Jest też kilka Stegów, Helix HXA400, U-dimension Jr 4300. To rzuciło mi się w oczy...
Jest też kilka Stegów, Helix HXA400, U-dimension Jr 4300. To rzuciło mi się w oczy...
-
- Nowicjusz
Panowie a co byście powiedzieli na taki wzmak jak rodek 2100A . 2 Kanały 2x105W 4 ohm powinny chyba nieźle pociągnąć hsk i z jakością pewnie też nienajgorzej, słyszałem dobre opinie o tych wzmakach. Jest na alle za 400 pln.
IbizaGT 9O hp, Rodek to dobry wzmak, sam niedawno takowy zapodałem tyle, że 4 kanałowy model R4100N i zasila on właśnie zestaw HSK 165 i na mostku subwoofer. HSK wymiatają bajka, w porównaniu z ESK które miałem wcześniej jest to mega totalny przeskok jakościowotechnologiczny .
Tylko te 400PLN to wydaje mi się trochu sporo, chociaż tego jest tak mało na rynku, że generalnie nie ma punktu odniesienia.
Tylko te 400PLN to wydaje mi się trochu sporo, chociaż tego jest tak mało na rynku, że generalnie nie ma punktu odniesienia.
czyli ten wzmacniacz dal by rade http://allegro.pl/helix-hxa-400-i1400781890.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Fajny wzmak - "dizajnerski" w mostkach spokojnie popędzi te HSK ale niech się wypowiedzą fachowcy