[Radio] 2 DIN?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
[Radio] 2 DIN?
Witam!! Jestem nowym forumowiczem i mam pytanie. Jakie radio z dvd, usb i navi bedzie pasowało i przede wszystkim wyglądało do golfa 4?? Radio tak do 1500zł. Macie jakieś propozycje??
- sokol26
- Użytkownik
- Kontakt:
Radio 2din??
każde będzie pasować poszukaj takie jakie Ci odpowiada i kup, jeżeli masz choć troche pojęcia o elektryce to sam podłączysz. Instrukcje i schematy są dołączane do radia.
Radio 2din??
Wejdzie każde radio w standardzie 2 DIN. Zwróć tylko uwagę, że masz dość nisko radio i fajnie by było aby ekran pozwalał na lekkie odchyły aby można go nieco do siebie skierować (tak ma chyba oryginalne MFD)
-
- Nowicjusz
Radio 2din??
nad radiem sie zastanawiam jvc lub pioniera widzialem ale czy one beda wygladac?? koles kupil sobie ze ściąganym ekranem i teraz nie może dopasować i wyglada to nijak.
Radio 2din??
popieram przedmówców, MK4 ma do d... umiejscowienie radia 2 DIN, miałem Pioneer Avic f900bt i czytelnosci w Navi to nei miało żadnej, gdy je sprzedałem i wróciłem do zwykłej navi ASUS`a z AutoMapą poczułem spora ulgę w ergonomii, dobra rada, to szukaj navi z ruchomym wyswietlaczem bo tak to tylko będziesz się denerwował, no chyba że zrezygnujesz z NAVI w radiu to będziesz mógł wsadzać co cchesz;)
- sokol26
- Użytkownik
- Kontakt:
Radio 2din??
a może takie coś, mysle że przy rozłoonym byłoby dobrze widać:
tu link do aukcji:
http://allegro.pl/peiying-radio-stacja- ... 24921.html
tu link do aukcji:
http://allegro.pl/peiying-radio-stacja- ... 24921.html
Ostatnio zmieniony wt maja 24, 2011 15:00 przez sokol26, łącznie zmieniany 1 raz.
Radio 2din??
Jeśli kupisz radio markowe, nie spodziewaj się szału w nawigacji, no chyba że radio działa na systemie Win CE to wówczas można zaszaleć, ale najczęściej nawi działa na systemie producenta i w większości wypadków można zapomnieć o mapach z ww itp.
Radio 2din??
Właśnie fajne w chinolach jest to, że często idą prostszą drogą i wrzucają win CE na sprzęciora. Dzięki temu postawimy większość nawigacji dostępnych na rynku. Łatwiej o aktualizację map itp. Jak się odpodoba albo nam za dużo razy każe zawracać na autostradzie to można zakupić inną licencję i latać na nowej.
-
- Nowicjusz
Radio 2din??
Te radio peiyinga bedzie dobrze grało i wyglądało?? Ma może ktos takie radio lub widział??
Re: Radio 2din??
Mam Alpine 202 z navi. Niestety radio trochę wystaje. Nie jest równo z deską tak jak ori navi. Modele JVC są płytsze i wchodzą lepiej w deskę ale nie wiem jak z navi...
Chinczyki są tanie mają mnóstwo funkcji. Wyświetlacze mają tragiczne dodatkowo są tandetnie wykonane zawieszają się trzeba je resetować... Nie polecam...
Chinczyki są tanie mają mnóstwo funkcji. Wyświetlacze mają tragiczne dodatkowo są tandetnie wykonane zawieszają się trzeba je resetować... Nie polecam...
Klik! Klik! www.golf4.fotolog.pl
Radio 2din??
Miałem chińczyka i problemów typu zwieszki nie widziałem. Tym bardziej że Win CE ruszał tylko w momencie startu filmu w DIVX i nawigacji. Reszta tj mp3 itp szło sprzętowo.
Co do "pejinga" - musisz sam ocenić, można tanio je dorwać, ostatnio widziałem za niecały 1000 zł nowy szedł na 2din na allegro, z anteną, kartą 2 GB i cały komplet kabli.
Co do "pejinga" - musisz sam ocenić, można tanio je dorwać, ostatnio widziałem za niecały 1000 zł nowy szedł na 2din na allegro, z anteną, kartą 2 GB i cały komplet kabli.
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Radio 2din??
Markowe też trafiają. Największy odsetek zwrotów do serwisów to radia 1DIN z ekranem 7 cali.
Radio 2din??
Zobacz u mnie w temacie, pioneer f900bt JacekTDI, ty chyba nie wiesz co mówisz, jesteś jedyną osobą, która narzeka na to radio a tak to słyszałem same pozytywne opinie. Ja tego radia nie zmienię na żadne inne.krawczyk141, bierz tylko markowe radia nie żadnego peiyinga miałem takiego 3 dni i oddałem bo nie dało sie z tego nawet radia słuchać. Jak nie masz na f900bt to f700bt to to samo tylko bez dvd a tańsze
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742