Pioneer DEH 3900MP vs pełny FIS
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Witam.
Mam pytanie. Czy istnieje możliwość podłączenia takiego radia (jak w temacie) żeby wyświetlały się informacje na FIS-e tak jak to jest w przypadku ori radia?
Drugie pytanie to czy można podłączyć sterowanie w kierownicy?
Proszę o konkretne info w tej sprawie.
Pzdr.
Mam pytanie. Czy istnieje możliwość podłączenia takiego radia (jak w temacie) żeby wyświetlały się informacje na FIS-e tak jak to jest w przypadku ori radia?
Drugie pytanie to czy można podłączyć sterowanie w kierownicy?
Proszę o konkretne info w tej sprawie.
Pzdr.
nieplaner pisze:Czy istnieje możliwość podłączenia takiego radia (jak w temacie) żeby wyświetlały się informacje na FIS-e tak jak to jest w przypadku ori radia?
nieplaner pisze:Drugie pytanie to czy można podłączyć sterowanie w kierownicy?
Prosiłem o konkretną odpowiedź i dostałem.
W tym radiu jest możliwość podłączenia pilota na kierownicę wiec może można coś pokombinować żeby było chociaż starowanie w kierownicy?
W tym radiu jest możliwość podłączenia pilota na kierownicę wiec może można coś pokombinować żeby było chociaż starowanie w kierownicy?
No trudno, trzeba będzie się pogodzić.
Czy możecie mi jeszcze doradzić jakie głośniki dobrać pod to radyjko. Na razie tylko pod radio bo na piecyk brakuje kasy. Oczywiście drzwi będą wyciszone.
Czy możecie mi jeszcze doradzić jakie głośniki dobrać pod to radyjko. Na razie tylko pod radio bo na piecyk brakuje kasy. Oczywiście drzwi będą wyciszone.
Re: Odp: Pioneer DEH 3900MP vs pełny FIS
A pewny jesteś?Damian92 pisze:Nie da rady.
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
Bo jeśli radio ma wyjście na sterowanie z kierownicy to się da, sam tak podłączałem Alipne do Passata B5 FL
trzeba zastosować odpowiedni moduł https://car-tronic.pl/adapter-do-sterow ... p2349.html
Niestety z Fisem masz rację, jest to prawie nie wykonalne, Alpine miał kiedyś taki adapter ale na chwilę obecną jest nie osiągalny.
- fajnie tylko cena zaporowa. Ale jednak nie jest to niewykonalne.Jarek_NS pisze:trzeba zastosować odpowiedni moduł
Jarek_NS, te radio nie ma wyjścia na sterowanie z kierownicy a jedynie sterowanie z pilota.
Re: Pioneer DEH 3900MP vs pełny FIS
Właściciel twierdził że ma, jak nie to jasna sprawa, ale ogólnie są takie moduły.Damian92 pisze:Jarek_NS, te radio nie ma wyjścia na sterowanie z kierownicy a jedynie sterowanie z pilota.
Dziękuję wszystkim za odpowiedź.
A co z głośnikami pod to radio? Na razie tylko pod samo radio.
Możecie coś doradzić. Słucham różnej muzyki, najczęściej to radia. Koszt tak to 300 zł.
Jeżeli pytanie o głośniki nie w tym dziale to proszę korektę.
A co z głośnikami pod to radio? Na razie tylko pod samo radio.
Możecie coś doradzić. Słucham różnej muzyki, najczęściej to radia. Koszt tak to 300 zł.
Jeżeli pytanie o głośniki nie w tym dziale to proszę korektę.
Co do głośników to zasilając z radia zostaw serię, jak odłożysz trochę kasy to wygłusz drzwi, kup wzmacniacz i wtedy wymieniaj głośniki.
Chyba tak zrobię jak radzi Jarek_NS.
Zostawię na razie seryjne głośniki tylko muszę wymienić prawy bo zaczyna trzeszczeć. Widziałem na Allegro po 20 - 30 zł.
Myślicie, że warto takie kupić? A co myślicie jakby wymienić na głośniki z Golfa V? Będzie jakaś różnica?
Zostawię na razie seryjne głośniki tylko muszę wymienić prawy bo zaczyna trzeszczeć. Widziałem na Allegro po 20 - 30 zł.
Myślicie, że warto takie kupić? A co myślicie jakby wymienić na głośniki z Golfa V? Będzie jakaś różnica?