Witam,
Mam zamiar do końca tego tygodnia skompletować swój cały zestaw CA, a następnie zacząć jego montaż. Na razię w skład zestawu wchodzi skrzynka, STX 30 AP i pozostaje problem... wzmaciacza. Któryś chciałem zamówić w allegro lub kupić w moim rodzinnym mieście.
Monacor CarPower HPB-602 powinien wystarczyć czy lepiej dozbierać troszkę gotówki i kupić HPB 1502 lub HPB 604?
Dzięki za wszystkie rady,
Pozdrawiam,
Dex
[wzmacniacz] Jaki wzmacniacz?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[wzmacniacz] Jaki wzmacniacz?
Ostatnio zmieniony śr wrz 06, 2006 22:07 przez dexter00, łącznie zmieniany 2 razy.
Pieniądze raczej uda się uzbierać, więc pozostaje pytanie:
HPB-1502 vs. HPB-604. Dopiero zaczynam swoją przygodę ze sprzętem Car Audio, każda rada będzie pomocna.
Podstawowa różnica między nimi to odpowiednio 2 kanały vs. 4 kanały, dobrze rozumuje? Po skomponowaniu suba mam zamiar zbierać kasę na PowerBassa S-6C. Czy lepszy byłby w takim razie wzmak 4-kanałowy?
Z góry dzięki,
Pozdrawiam,
Dex
HPB-1502 vs. HPB-604. Dopiero zaczynam swoją przygodę ze sprzętem Car Audio, każda rada będzie pomocna.
Podstawowa różnica między nimi to odpowiednio 2 kanały vs. 4 kanały, dobrze rozumuje? Po skomponowaniu suba mam zamiar zbierać kasę na PowerBassa S-6C. Czy lepszy byłby w takim razie wzmak 4-kanałowy?
Z góry dzięki,
Pozdrawiam,
Dex
Stx pod 1502 pokaże co potrafi,a pod 604 gra tylko poprawnie .Możesz wziąć 1502 ,a potem dokupić wzmaka na przody(jak kupisz PB, bo widzę ,że oszczędzać umiesz w przeciwieństwie do mnie).Możesz wtedy pomyśleć o lepszym niż monacor np alpine V12 ,Audison itp(bo monacor moc ma ,ale gra raczej "płasko" ).