Witam,
Z zagranicy idzie już do mnie ten model odtwarzacza Pionieer. Zastanawiam się czy od razu go sprzedać, dołożyć kilka stówek i kupić jakiegoś Alpine'a z MP3, czy pojeździć na nim jakiś czas? Jak Wy widzicie tą sytuację? Brak mp3 na pewno jest poważnym minusem. Może chciałby ktoś odkupić ode mnie ten model za 300-310zł? Stan sklepowy- nieodpakowany.
Pozdrawiam,
Dex
[radio] PIONEER DEH-1800R- opinie
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[radio] PIONEER DEH-1800R- opinie
Ostatnio zmieniony sob wrz 16, 2006 23:22 przez dexter00, łącznie zmieniany 1 raz.
dexter00, wszystko zależy od tego jakie masz plany co do CA. Jeśli zadawala Cię , że coś w aucie gra to możesz zostawić. Piszesz jednak, że brak mp3 jest sporym minusem. Spzredać, dołożyć, kupić to co Ciebie zadowoli. Tyle,ze cena która proponujesz jest za wysoka. Na allegro są po 300 z 24-ro miesięczną gwarancją. Radia z zagranicy na ogó gwarancji nie mają ( może Twoje będzie miało-nie wiem)Bez mp3 , za 200 zeta można kupić używkę pioneera z dużo wyższej półki, np 5100.