Zestaw do Golf VI
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Zestaw do Golf VI
Witam. Posiadam golfa 6. Potrzebuje pomocy w dobraniu zestawu glosnikow lub subwoofera. Mam dylemat poniewaz nie wiem co wybrac. Czy kupic mocne glosniki np.AUDIO SYSTEM plus wzmacniacz czy subwoofer ze zmacniaczem. Przy pierszej opcji jest wiecej zabawy z puszczeniem kabli itd z druga troche prostsza. Myslalem tez o skrzyni ktoroa montuje sie w boczku bagażnika...poniewaz juz butla w kole zaabrala mi duzo bagażnika a i dodam ze auto zostalo juz wygluszone w firmie ktora zajmuje wygluszaniem aut. Chce przeznaczyc okolo 700zl i oczekuje mocnego basu Prosze o podpowiedzi fachowcow
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Zestaw do Golf VI
Po tym, co napisałeś, to raczej druga opcja dla Ciebie będzie tą, która podejrzewam da Ci zadowolenie. Kupić za 700 zł jakiś zestaw do tłuczenia i będzie coś tam buczało.
Zestaw do Golf VI
Ciekawe czy jest ktoś na forum kto robi takie skrzynie w boczek... Na allegro skrzynia z glosnikiem pb 600zl a gdzie kable i wzmacniacz?
-
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Zestaw do Golf VI
To myślisz, że ktoś zrobi "manufakturę" za 100 zł ? Przecież czas kosztuje, materiały, przecież na jedno wyjdzie, bo za taką skrzyneczkę ktoś będzie chciał ze 300 zł. Oczywiście bez głośnika.
Zestaw do Golf VI
dobra a co myslicie o tym ?? Bo jakos nie moge znalezc zadnych info na ten temat....
http://www.audio-upgrade.pl/3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.audio-upgrade.pl/3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zestaw do Golf VI
Zależy co lubisz, czysty dźwięk czy łupanie basem z bagażnika. Moja propozycja to Audiosystem/Morel(oczywiście zestaw odseparowany) + tłumienie drzwi i jakiś mały wzmacniacz gdzieś schowany. Karoserią nie zatrzęsie ale poprawę usłyszysz, nawet było kilka filmów gdzieś z głośnikami Audiosystem w porównaniu do serii z jakiegoś vw. Jeśli się odpowiednio zepniesz to delikatnie przekroczysz 700zł ale masz za to super zestaw.