witam, posiadam aktualnie zwykłą tube ze wzmacniaczem, a mam golfa mkIV 5d hatchback i trochę mnie drażni zajęte miejsce w bagażniku etc.
myślę o zakupie http://allegro.pl/golf-4-vi-zabudowa-ba ... 53790.html
teraz pytanie:
-czy ktoś używa czegoś takiego?
-czy dobrze to gra?
-czy lepiej zainwestować w coś pod zabudowę podłogi lub jakąś mini tube pod siedzenia?
zakup subwoofera pod zabudowę
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Sobier pisze: posiadam aktualnie zwykłą tube ze wzmacniaczem
Jaki wzmacniacz? Jaka "tuba" ?
Wiesz że 8" głosnik w małej , zamknietej skrzynce może okazać się "niesłyszalny" dla posiadacza 12" głośnika w wielkiej skrzyni BR ... do 8" głośnika ponoć trzeba dorosnąć
Obecne prawo konsumenta pozwoli Ci po zakupie i po stwierdzeniu że "jeszcze nie dorosłeś" na odesłanie towaru i stracisz tylko koszt odesłania .
no właśnie mam 10" tubę nie jest szok, bo dostałem tubę i wzmacniacz za darmo, uwielbiam słuchać muzyki podczas dłuższej jazdy, ale bardziej chyba wole styl i porządek w samochodzie. Miałem w starym passacie b5 fl zamontowaną " małą tube pod siedzeniem i dość dobrze grało" tylko tuba (taka płaska) kosztowała ponad 700zł a do golfa nie ma takiej, tylko ta pod zabudowę, a znowu kupić skrzynkę na cały bagażnik - przy moim obniżeniu to nie spełni dobrej roli. zresztą nie lubię robić " wsi" z basem na maxa po mieście
chodzi mi ogólnie czy ktoś to testował bo widzę że można kupic gotową półkę na olx i wtedy dokupić głośnik jaki chcę i moge dorwać lepszy głośnik w niższej cenie. tylko czy to zda rezultat bo porównuje. tubę montowaną z tyłu (małą) do małej z przodu. wyglądem wygląda jak ori - ale jest możliwość zabudowy (miejsca tam gdzie jest koło zapasowe) ale znowu zabierze duuuzo miejsca.
chodzi mi ogólnie czy ktoś to testował bo widzę że można kupic gotową półkę na olx i wtedy dokupić głośnik jaki chcę i moge dorwać lepszy głośnik w niższej cenie. tylko czy to zda rezultat bo porównuje. tubę montowaną z tyłu (małą) do małej z przodu. wyglądem wygląda jak ori - ale jest możliwość zabudowy (miejsca tam gdzie jest koło zapasowe) ale znowu zabierze duuuzo miejsca.