[Głośniki]Jaki rozmiar głośników?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[Głośniki]Jaki rozmiar głośników?
Bez montowania dystansów jakie głośniki mogę umieścić w drzwiach przednich w MK3?
160mm czy 165mm ?
z góry dzięki za odp
[ Komentarz dodany przez: Kubus20: Czw Paź 26, 2006 17:43 ]
1. Czytaj regulamin zamieszczania postów w tym dziale!
2. Temat wałkowany wiele razy i powinien iść do usunięcia!
160mm czy 165mm ?
z góry dzięki za odp
[ Komentarz dodany przez: Kubus20: Czw Paź 26, 2006 17:43 ]
1. Czytaj regulamin zamieszczania postów w tym dziale!
2. Temat wałkowany wiele razy i powinien iść do usunięcia!
Ostatnio zmieniony czw paź 26, 2006 17:41 przez toxikpage, łącznie zmieniany 1 raz.
- rerekumkum
- Ma gadane
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
No to zależy jeszcze jakie głośniki i na jakim wzmacniaczu.Krooger pisze:bez przesady z tymi dystansami... ja mam bez i wcale tapicerka nie gra
Ja kiedyś jak jeszcze wzmacniacza nie miałem to i na samym radiu nie dało się słuchać bo wszystko trzeszczało.
Dystanse to podstawa moim zdaniem - nawet jak ktoś nie ma wzmacniacza.
A co do głośników - to zgadza się 165mm.
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Mi się zmieściłalolo_golf pisze:czy jak kupie jakieś glosniki 165mm to zmieści mi sie ich maskownica pod ten otwór
Mam głośniki 165 mm i maskownicę właśnie od nich a nie fabryczne
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Uwierz mi, że nie są to głośniki fabrycznererekumkum pisze:lol, na fabrycznych moze i nie gra...Krooger pisze:bez przesady z tymi dystansami... ja mam bez i wcale tapicerka nie gra
Ale zgadzam się, że po przekroczeniu odpowiedniej mocy to tapicerka może zacząć grać...
...wszystko zależy też od jej stanu - jak była ściągana 100 razy to ZAWSZE będzie telepać
[img]http://kroog.neostrada.pl/forum/vento_individual_avatar_c.jpg[/img]
...nie wiem jakie masz głośniki... ale chyba nie chcesz powiedzieć, że nie ma różnicy w graniu głośnika przymocowanego na sztywno do blachy(przez dystans) a głośnika przykręconego do tapicerki ....Krooger pisze:bez przesady z tymi dystansami... ja mam bez i wcale tapicerka nie gra
Pozdr .
:bylo: :bajer: