Wygłuszanie
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Powiem Ci tak.zygo pisze:a może mi ktoś powiedzieć ile dokładnie potrzeba mat na drzwi w mk3 3d (w m^2) ponieważ planuje zrobić wygłuszenie dynamatami i wolałbym kupić tak "na styk", żeby niepotrzebnie nie wyrzucać pieniędzy w błoto
Ja robię teraz drzwi u siebie na Stingerze Expert i jeden bulk pack pojdzie w drzwi na bank. Taki bulk pack ok. 3,4m2 : http://www.essa.com.pl/oferta/index.php ... 8&pid=1605
Mam Mk2 3D, więc mniej więcej to samo.
Pozdro
A na moje pytanko nikt nie zna odpowiedzi...?
"A ja mam pytanie... nałożyłem na blachę wewnętrzną pastę głuszącą... i teraz się zastanawiam czy to czasami nie był błąd... bo na tą pastę głuszącą chciałem nakleić taśmę dekarską Soudal... jak myślicie, czy będzie się to trzymało tej pasty czy tez nie... dałem ją po to by nie było wibracji blach podczas słuchania głośnej muzy... Robił ktoś na forum takim sposobem i jakie były efekty...? Proszę o pomoc..."
"A ja mam pytanie... nałożyłem na blachę wewnętrzną pastę głuszącą... i teraz się zastanawiam czy to czasami nie był błąd... bo na tą pastę głuszącą chciałem nakleić taśmę dekarską Soudal... jak myślicie, czy będzie się to trzymało tej pasty czy tez nie... dałem ją po to by nie było wibracji blach podczas słuchania głośnej muzy... Robił ktoś na forum takim sposobem i jakie były efekty...? Proszę o pomoc..."