[Głośniki, mk4] Jak dostanę się do głośnika - drzwi tył
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
super koles po kilku michach dostaje odp, pewnie juz sam dawno to zrobil a co do pomocy killera to fajnie duzy zacytowanych wypowiedzi nie zgodze sie tylko z tym ze na do tylu tylko sub - to jest rozwiazanie dla chloptasi ktzorzy lubia gdy im cala fura dudni i slychac ich konkretnie z zewnatrz. Na tyl glosnik basowy. Dziekuje
:niewiem: yyyyyyyyyyyjakubu pisze:super koles po kilku michach dostaje odp, pewnie juz sam dawno to zrobil a co do pomocy killera to fajnie duzy zacytowanych wypowiedzi nie zgodze sie tylko z tym ze na do tylu tylko sub - to jest rozwiazanie dla chloptasi ktzorzy lubia gdy im cala fura dudni i slychac ich konkretnie z zewnatrz. Na tyl glosnik basowy. Dziekuje
ale że o co chodzi?
że mam mieć też z przodu subwoofer czy że do tyłu do bagażnika mam gwizdki dawać??
wszyscy którzy mają system dwudrożny z przodu i suba w bagażniku są "chloptasi ktzorzy lubia gdy im cala fura dudni i slychac ich konkretnie z zewnatrz"
pomijając fakt że ten post jest tak chaotycznie napisany że
[url=http://www.vag-podkarpacie.pl/][img]http://www.mFoto.pl/uploads/1046/vw_7ca6c.gif[/img][/url]
hmm czytam to co piszecie odnosnie glosnikow z tylu...
i rozumiem ze posiadacze golfow do tylnych drzwi nie montuja nic... tylko na polke...
ja mam kobmbi- vw variant;] IV golfik;]
hmm i tak sobie mysle ze mimo wszstko tylne drzwi zaaatakuje w weekend z jakims sympatycznym glosnikiem rowniez... bo tylna polka odpada bo niemialbym bagaznika a zalezy mi na jego uzytecznosci itp. tuba... nigdy nie mialem.. ale system audio z volvo mi odpowiadal.. 4 glosniki przod.. 2twetery i 2 ... , tyl to samo.. pod fotelem wzmacniaczi subwoofer.
ale... hmm co moge powiedziec czy zawsze ? w wersji z fabrycznym zamontowaniem na glosniki przod... (radio jest pioniera od nowosci) tylne drzwi maja zaslepki zamiast maskownic glosnikow i nie ma kabli?
poprostu szkoda mi zabawy jesli mam sie przekonac po zdjeciu boczkow ze ... nie ma .. kabli -wtedy olewam i przecierpie jakos;] moze zmienie tylko przod doloze cos.
ew czy mozecie powiedziec... pod uszczelka drzwi tyl... widze ze przelatuje tam conajmniej kilka przewodow... (miedyzzawiasami) to oznaka ze cos tam leci;] kwestia ile jest w wersji bez instalacji glosnikowej .. bo nie ma tam szyb elektrycznych -jest central ale do tego chyba nie potrzeba kilku kabli....
pomocy - oczedzicie mi czas...
a przy okazji witam wszystkich bo to pierwszy post;]
i rozumiem ze posiadacze golfow do tylnych drzwi nie montuja nic... tylko na polke...
ja mam kobmbi- vw variant;] IV golfik;]
hmm i tak sobie mysle ze mimo wszstko tylne drzwi zaaatakuje w weekend z jakims sympatycznym glosnikiem rowniez... bo tylna polka odpada bo niemialbym bagaznika a zalezy mi na jego uzytecznosci itp. tuba... nigdy nie mialem.. ale system audio z volvo mi odpowiadal.. 4 glosniki przod.. 2twetery i 2 ... , tyl to samo.. pod fotelem wzmacniaczi subwoofer.
ale... hmm co moge powiedziec czy zawsze ? w wersji z fabrycznym zamontowaniem na glosniki przod... (radio jest pioniera od nowosci) tylne drzwi maja zaslepki zamiast maskownic glosnikow i nie ma kabli?
poprostu szkoda mi zabawy jesli mam sie przekonac po zdjeciu boczkow ze ... nie ma .. kabli -wtedy olewam i przecierpie jakos;] moze zmienie tylko przod doloze cos.
ew czy mozecie powiedziec... pod uszczelka drzwi tyl... widze ze przelatuje tam conajmniej kilka przewodow... (miedyzzawiasami) to oznaka ze cos tam leci;] kwestia ile jest w wersji bez instalacji glosnikowej .. bo nie ma tam szyb elektrycznych -jest central ale do tego chyba nie potrzeba kilku kabli....
pomocy - oczedzicie mi czas...
a przy okazji witam wszystkich bo to pierwszy post;]
kombi golf IV 2002r. 1.4 jednym slowem rakieta;]
Może odnowię temat bo mi zależy jednak na zainstalowaniu głośników z tyłu w drzwiach. Po prostu mam wolne głośniki od starego Subaru (heh - Cordoba) i czy muszę zdjąć boczki czy wystarczy tylko zdjąć maskownicę? Z przodu głośniki się chyba ruszaja albo są uszkodzonę więc jak mam się do nich dobrać? Pozdrawiam
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color].
Tak, napisałeś ale boczek z tyłu. Z przodu rozebrałem boczek i wyjąłem jakieś gumowe okrągłe shity i od razu lepiej gra. Tylko jeszcze jakbym mógł włożyć z tyłu to by była bajka.
Bo może nie wspomniałem, że mam 3 drzwiowe cudo to czy ktoś wie jak się tam dobrać do boczku ? A czy zamiast bagażnika da się zamontować coś z tyłu w miejsce na głośniki(np.subwoofer) ? jestem laikiem więc nie wiem czy da się etc . Pozdrawiam
Bo może nie wspomniałem, że mam 3 drzwiowe cudo to czy ktoś wie jak się tam dobrać do boczku ? A czy zamiast bagażnika da się zamontować coś z tyłu w miejsce na głośniki(np.subwoofer) ? jestem laikiem więc nie wiem czy da się etc . Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn cze 16, 2008 18:01 przez fiszmen9, łącznie zmieniany 1 raz.