No jeśłi chodzi o podłączenie drugiego aku to jest bardzo dobre rozwiązanie bo on moze wtedy działac jako bufor ale to jest dużo roboty żeby to pospinać i nie zawsze wychodzi a co do żelówek to według mnie lepiej włożyć pod mache aku AGMkris-krzysztof pisze:Seryny narazie akus zostanie (mocny Altek ) wiec powinien dac rade bez problemu.lwas pisze:Fajnie to zaczyna wyglądać a czym będziesz wzmaki zasilał z seryjnego aku będzie szło czy myślisz o czymś innym bo przy dwuch piecach to troche prądu będzie potrzeba
przyszłościowo dam może 2 Akus mały do bagażnika albo Zelowke pod maske.
GOLF MK4 ARL KRIS
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Ostatnio zmieniony śr kwie 28, 2010 15:38 przez lwas, łącznie zmieniany 1 raz.
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Narazie mam inne wydatki. Stopniowolwas pisze:No jeśłi chodzi o podłączenie drugiego aku to jest bardzo dobre rozwiązanie bo on moze wtedy działac jako bufor ale to jest dużo roboty żeby to pospinać i nie zawsze wychodzi a co do żelówek to według mnie lepiej włożyć pod mache aku AGMkris-krzysztof pisze:Seryny narazie akus zostanie (mocny Altek ) wiec powinien dac rade bez problemu.lwas pisze:Fajnie to zaczyna wyglądać a czym będziesz wzmaki zasilał z seryjnego aku będzie szło czy myślisz o czymś innym bo przy dwuch piecach to troche prądu będzie potrzeba
przyszłościowo dam może 2 Akus mały do bagażnika albo Zelowke pod maske.
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers
- Kontakt:
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie wiem wyjdzie w praniupopak20 pisze:Witam
No nie źle robota rwie do przodu. Ja dzisiaj skończyłem drugi etap car-audio z trzech został mi tylko zabudowa boczka w bagażniku i finisz
Mam pytanie czy głośniki w drzwiach będziesz wyprowadzał za tapicerkę czy będą w środku? (tak jak jest seryjnymi głośnikami)
[ Dodano: 29 Kwi 2010 12:21 ]
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Bedzie grał na mnie .(tak sie starałem ustawic)Kubus20 pisze:Który system Audio System będzie grał na przodzie
Słuchałeś już tego ustawienia tweeterów(widzę, że będzie bardziej w mordę niż na lusterko), czy tak na chybił trafił ustawiłeś
Hellon 165-4
[ Dodano: 04 Maj 2010 11:12 ]
Nie sugerować sie bezpiecznikiem
[ Dodano: 04 Maj 2010 14:21 ]
[ Dodano: 05 Maj 2010 13:28 ]
Ostatnio zmieniony czw kwie 29, 2010 22:57 przez kris-krzysztof, łącznie zmieniany 1 raz.
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
ale kozacka robota jestem pełen podziwu pelen profesjonalizm, pierwszy raz czytam temat dopiero ale od razu zaczynam go śledzić
pozdrawiam i wytrwałości życzę
pozdrawiam i wytrwałości życzę
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
- kris-krzysztof
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: