problem z car-audio
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
problem z car-audio
kupile dzis kieszenie w drzwi na glosniki 13cm glosniki wysokotonowe z hertza i grube kable 160mm
problem z car-audio
dzis wszystko pospinalem na nowych kablach 150mm na nowych glosnikach hertza i gra rewelacyjnie gra czysto z dobrym basem,jest tylko jeden problem na zgaszonym silniku jak dam glosniej to sie nadal wylancza radio,na zapalonym silniku gdy obroty spadna ponizej 1 tys tez sie wylancza niemam a kiedy np jade i mam powyzej 1 tys wszystko jest wporzo pojecia czego to wina.
byc moze kondensatora poniewaz go nieladowalem i niemam pojecia jakl to zrobic jesli moglby mi to ktos lopatologicznie wytlumaczyc bylbym wdzieczny.dodam ze na zapalonym silniku kondensator pokazuje na wskazniku 14v a jak jest zgaszony silnik to okolo 11v
moj wyglada tak http://allegro.pl/kondensator-do-wzmacn ... 48658.html" onclick="window.open(this.href);return false;
byc moze kondensatora poniewaz go nieladowalem i niemam pojecia jakl to zrobic jesli moglby mi to ktos lopatologicznie wytlumaczyc bylbym wdzieczny.dodam ze na zapalonym silniku kondensator pokazuje na wskazniku 14v a jak jest zgaszony silnik to okolo 11v
moj wyglada tak http://allegro.pl/kondensator-do-wzmacn ... 48658.html" onclick="window.open(this.href);return false;
problem z car-audio
dobrze ci pokazuje, jezeli glosniki przednie masz jakies mocniejsze np 60w i bedziesz je mial podpiete pod radio samo to nie dziw sie ze bedzie sie wylaczalo jak podglosnisz troche
problem z car-audio
czyli wypadalo by jakis wzmak podpac?
czy tak samo sie go podpina jak przedni czy wzmkai do prtzednich glosnikow sa inaczej zbudowane i prostsze w monatazu
pytam bo mam taki maly wzmak z yamachy nawet z tym jbl sobie radzil takze powinien byc ok.
tylko zielonego pojecia niemam jak go podpiac
czy tak samo sie go podpina jak przedni czy wzmkai do prtzednich glosnikow sa inaczej zbudowane i prostsze w monatazu
pytam bo mam taki maly wzmak z yamachy nawet z tym jbl sobie radzil takze powinien byc ok.
tylko zielonego pojecia niemam jak go podpiac
problem z car-audio
no wypadalo by... wzmacniacz podlaczasz normalnie... rca, zasilanie, masa i remote. Czy ten wzmacniacz z yamachy to nie czasami wzmacniacz domowy ??
problem z car-audio
na bank samochodowy ;p
czincze trzeba z glownego wzmaka od tuby pocignac przez out do wzmaka na przod?
czincze trzeba z glownego wzmaka od tuby pocignac przez out do wzmaka na przod?
problem z car-audio
nie, od radia ciagniesz "czincze", jak nie masz 2 wyjsc to chyba sa rozdzielacze... ale nie wiem czy sie dobrze orientuje
problem z car-audio
mam tylko 2 wysjscia na czincze w radio i wychodza one do wzmaka.wiec jak podpiac drugi wzmak ? ja myslalem ze trzeba z pierwszego przez ''out'' podpiac w miejsce ''in'' w drugim wzmaku
na moje oko powinno hulac
na moje oko powinno hulac