To był taki system z 4Wooferkami Audio System 165-4 . Nie psuje ten wooferek sceny. i tak jest zasłonięty przez tylna kanape w pewnej "cześci" Nie chciałem zeby mi wooferki zostały. Dla mnie ok jest.Kubus20 pisze:kris-krzysztof, wszystko robione "z klasą" , aż tu nagle głośniki w tylnych boczkach
Będą miały jakieś zastosowanie
Bo aż nie chce się wierzyć, że po prostu wrzuciłeś sobie głośniki na tył w miejsce dla nich zupełnie niestworzone...
Znudziło sie mi juz Audio a przerobic tak zeby to miało ręce i nogi trzeba wytoczyc piercienie z aluminium nie kazdy tokarz sie podejmnie nowa siatke dorobic. przerobic dystans. Nie miałem na to ani czasu ani ochoty. Lada moment idzie auto na allegro. Chcialybm sprzedac z audio tak zebym w następnym nic nie dłubac tylko ewentualnie radio wymienic.popak20 pisze:głośniki nie wypuszczone po za tapicerkę.
Moze sie juz starzeje he i nie che sie mi dlubac
[ Dodano: 31 Maj 2010 02:02 ]
\RUCUS1910 pisze:kris-krzysztof, Gdzie mozna dostac taki rozdzielacz zasilania jak Ty???Albo immy,tylko mi zalezy zebym mogl w rozdzielaczu podlaczyc (+) i (-) z aku i od tego puscic 2razy mase i plus.
Nie chce stosowac dwoch tylko jeden rozdzielacz zasilania .
Widziałęm go jakisc czas temu na allegro za -+130zł
[ Dodano: 31 Maj 2010 02:03 ]
z tym to najmniejszy problempopak20 pisze:ianowicie brak wytłumienia ocynku