Panowie!
Jak zrobić wygłuszenie klapy bagażnika i jakich materiałów użyć? Zamontowałem tylny zestaw dzięki radom użytkownika powalla, po regulacji wszystkiego gra bardzo ładnie, głośno i czysto. Pojawia się małe "ale", gdyż przy sporej głośności owa klapa podskakuje i wydaje niemiłe dla ucha dźwięki. Co zrobić i co najlepiej włożyć w klapę, żeby nie "skakała" nie wspominając o podskakującej wycieraczce.
Z góry dzięki.
Pozdrawiam
Wytłumienie klapy bagażnika
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
No okej, czy wystarczy mata dekarska, czy lepsze by były miękkie maty APP czy coś w tym stylu? Może ktoś przy okazji mi podpowie co z boczkami z tyłu począć, bo się trochę "roztrzeszczały". Myślałem, żeby je zdjąć i okleić filcem, tylko obawiam się, że wilgoć się będzie tam utrzymywała. Co proponujecie?
Pozdrawiam
Gribu
Pozdrawiam
Gribu
To jest miejsce na Twoja reklamę
-
- Gadatliwa bestia
Maty na klapę ok ,ale to raczej nie wyeliminuje jej podskakiwania Ja bym wyregulował gniazdo zamka które siedzi w karoserii , tak aby klapa leżała dociśnięta bardziej do uszczelki.
Ostatnio zmieniony ndz lis 04, 2007 17:04 przez Cookiemonster, łącznie zmieniany 1 raz.
Kłamca z dwumetrowymnosem !
- harrygo1
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dobry patent u mnie sprawdzonygribu pisze:Myślałem, żeby je zdjąć i okleić filcem
Najbardziej sprawdzona firmy Selena czyli Tytan inne markietowe słabo trzymająmivhal_f pisze:a jesli chodzi o drzwi to jakiej firmy maty uzywac i jakiej grubosci??
Pod rejestracją albo uszczelka gumowa albo taśma piankowa
Ostatnio zmieniony ndz lis 04, 2007 22:24 przez harrygo1, łącznie zmieniany 1 raz.