CA [mk2] by ra_pi MaroO

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

Awatar użytkownika
[email protected]
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

CA [mk2] by ra_pi MaroO

Post autor: [email protected] » sob sty 31, 2009 12:20

Nie dawno zabrałem się za poprawienie stanu audio w moim autku.Po krótceee Oto co mi posłużyło:

-panele zrobione przez Kubus20 ( wielki POZYTYW dla kolegi )
-dystanse mdf
-mata wygłuszeniowa ( ze ględu na ciecie kosztów Dekarska) - spisała sie baaaardzo dobrze.
-Odseparowane głosniki Hertz 165 + syczki
-Wzmacniacz JBL GTQ 400
Moc RMS: 4Ohm 4 x 75W
Moc RMS: 2 Ohm 4 x 100W
Moc RMS: 4 Ohm 2 x 200W
Stosunek sygnał/szum 95 dBA
Pasmo przenoszenia: 10 - 40000Hz
-Tuba Infinity 200W - plan zmany na skrzynke :kwiatek:
-Kable DLS
-Jednostka napędzająca to niestety Boshmann...ten niby wypas usb itd...4x50(jakotako sie sprawdza), ale planuje wymienic na Sony Xplod 5500.
Gra ...i nie musze chyba opowiadać jak:) BAJKA :) Nie tego sie spodziewałem, jest o wiele lepiej niż myślałem
Fotki:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Po mk2 nastał czas na PASSATA B5 :)

rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O

Awatar użytkownika
[email protected]
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

f

Post autor: [email protected] » sob sty 31, 2009 21:03

mam skrzynke teoretycznie,ale okazało sie e głośnik padniety, wiec jak wzbogace sie to wymontuje tube i wloze skrzynke. niestety musi na razie byc Tuba ale Ku mojemu zaskoczeniu bardzo ładnie cyka, no w koncu infinity :food: codo radia, to albo alpinka albo ten soniaczek, ale przed kupnem zorientuje sie dokladnie co i jak :)

Po mk2 nastał czas na PASSATA B5 :)

rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O rA_pIM.a.r.o.O

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”