Witam!
Z racji tego, że już dawno przestałem śledzić rynek car audio, zwracam się do was z prośbą o poradzenie mi czegoś ciekawego . Potrzebuje jakiś ciekawy komplecik na przód, bo moje ori głośniki odmawiają posłuszeństwa, a szkoda bo grały całkiem fajnie. Chodzi mi o coś co będzie grało pod samym radiem, które ma "niby" wzmacniacz na 4x52W (SONY), z tyłu głośników brak, w bagażniku siedzi sobie skrzynka infinity podpięta pod wzmaka udimensiona. Czekam na jakieś ciekawe propozycje, rady, wskazówki itp z góry dzięki
Mk4 Variant przód
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Mk4 Variant przód
GOFER DOKLADKA ARL, WYKRES, KRATKI BORA, WLEPKA, PODŁOKIETNIK, ORI XENON, SZYBY, SŁUPKI, PDC, LAMPY TYŁ, FELE 17STKI, ZACISKI W KOLOR PROGRESS TRWA
...::: viewtopic.php?f=89&t=398904 :::...
...::: viewtopic.php?f=89&t=398904 :::...
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Mk4 Variant przód
Nie czekaj na propozycje, tylko użyj wyszukiwarki i zacznij czytać ten dział forum.
Jeśli ori głośniki Ci wystarczały, to chyba wszystko poza Peyingiem Cię zadowoli
Jeśli ori głośniki Ci wystarczały, to chyba wszystko poza Peyingiem Cię zadowoli