Radio, zamontowanie innego.
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
siema!
mam pytanie, dotyczy to mojego golfa V 2005r 1,6fsi
mam tam radio coś w stylu tego PIONEER DEH-1500UB
chciałbym wyrzucić to radio i zamontować sobie RNS300 z nawigacją LUB RCD310 i teraz pytanie
czy każde z nich pasowałoby i dałoby się je zamontować? wiem że trzeba zdjąć troszke panelu, ale pytanie cz bedzie to pasowało? i jeśli już to które polecacie?
pozdr.
mam pytanie, dotyczy to mojego golfa V 2005r 1,6fsi
mam tam radio coś w stylu tego PIONEER DEH-1500UB
chciałbym wyrzucić to radio i zamontować sobie RNS300 z nawigacją LUB RCD310 i teraz pytanie
czy każde z nich pasowałoby i dałoby się je zamontować? wiem że trzeba zdjąć troszke panelu, ale pytanie cz bedzie to pasowało? i jeśli już to które polecacie?
pozdr.
Musisz zdjąć przednią osłonę z konsoli. Wykręcić ramkę pod nie ori radio, wypiąć adapter ISO-ISO2, podpiąć nowe radio i wkręcić w konsolę.
Co do konkretnych modeli. RNS300 jako nawigacja sprawdza się marnie, ciężko jest zdobyć mapę polski w rozsądnych pieniądzach, co do RCD310 to musisz sprawdzić czy twój getwey będzie pasował. Jak już bawić się w zmianę getweya to zamiast 310 lepiej zainwestować w 510 lub bez zmiany MFD2.
Co do konkretnych modeli. RNS300 jako nawigacja sprawdza się marnie, ciężko jest zdobyć mapę polski w rozsądnych pieniądzach, co do RCD310 to musisz sprawdzić czy twój getwey będzie pasował. Jak już bawić się w zmianę getweya to zamiast 310 lepiej zainwestować w 510 lub bez zmiany MFD2.
jak masz rocznik auta 2005 to na 100% musisz wymienić gatewaya w radiach typu rcd510, rcd310, rns510
Re: Radio, zamontowanie innego.
Koszty będzie mało atrakcyjny poszukaj jakiegoś dedykowanego sprzętu znanej firmy na Allegro jest tego dosyć dużo i idzie za mniej niż tysiąc zł trafić dobry sprzęt z dużo lepszymi możliwościami niż ori
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
hmmm są jakieś tam sprzęty, czy moglibyście podać swoje propozycje które byłyby najlepsze?
poprostu wizualnie w srodku to co jest najlepiej nie wygląda a chcialbym to ulepszyć troszke
poprostu wizualnie w srodku to co jest najlepiej nie wygląda a chcialbym to ulepszyć troszke
Ja bym celował w coś takiego
http://allegro.pl/pioneer-avic-f9210bt- ... 78141.html
Fajny sprzęt za przyzwoite pieniądze.
http://allegro.pl/pioneer-avic-f9210bt- ... 78141.html
Fajny sprzęt za przyzwoite pieniądze.
Idzie trafić używkę w dobrej monecie. Czasem trafiają się też kenwooda też fajne sprzęty.
wiesz wsyztko pieknie ładnie, tylko zeby sie nie okazało ze jak kupisz to nie bedzie pasowało hehe
Re: Radio, zamontowanie innego.
Jest taka sama sytuacja jak przy rns510 i rcd310 czyli getwey do zmiany.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
hmm
chodzi mi oto żeby w radiu była nawigacja, jak najmniejszy koszt i łatwy montaż
chodzi mi oto żeby w radiu była nawigacja, jak najmniejszy koszt i łatwy montaż