Komplet car audio z allegro
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Komplet car audio z allegro
WItam wie ktoś jak to gra ? , czy naprawde to taka okazja? docelowo ma to siedzieć w golfie II http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38941678
Ja myśle że to lipa. Jeżeli interesuje Cię coś co porządnie gra to musisz wydać na to około 400 zł. Jeżeli nie jesteś wymagający to pewnie Ci wystarczy coś takiego. Ja wolałbym sobie troche odłożyć gotówki i kupić jakieś porządne głośniki np Hertza albo JBL ewentualnie z tańszych to polecam naszego Tonsila. Mój znajomy kupił jakiś rewelacyjny zestaw na allegro i teraz mu tylko pierdzą.
- Ostrry
- Panzerwagen fahrer
- Kontakt:
hmm... wydaje mi sie ze nie jest to zbyt oplacalny zakup, chyba ze chcesz zeby cos poprostu gralo w aucie, jezeli nie doloz troche i za troche wiecej mozna kupic cos znacznie lepszego np jak wspomnial Dario Hertze, a jezeli zamiezasz rozbudowywac swoj zestaw to chyba najlepiej zaczac od zakupu mat wygluszajacych.
Z calym szacunkiem Ludziska. Wydaje mi sie ze jesli ktos sie pyta o glosniki w cenie 100 - 200 zl za komplet glosnikow 130 mm to nie wydaje mi sie zeby chodzilo mu o glosniki za 400 PLNow.
Jak by dobrze poszukac to mozna znalezc i glosniki za 1200 zl ale chyba nie chodzi o to pytajacemu. Takie jest moje odczucie.
Boje sie juz nawet Was pytac o wasza opinie nt. Boshmannow z allegro bo zaraz polecicie mi JBL lub Hertzy za 400.
Chcialbym by cos mi brzeczalo w miare dobrze w samochodzie ale nie mam zamiaru wystepowac w zawodach caraudio.
Pozdrawiam. Peace4@LL
Jak by dobrze poszukac to mozna znalezc i glosniki za 1200 zl ale chyba nie chodzi o to pytajacemu. Takie jest moje odczucie.
Boje sie juz nawet Was pytac o wasza opinie nt. Boshmannow z allegro bo zaraz polecicie mi JBL lub Hertzy za 400.
Chcialbym by cos mi brzeczalo w miare dobrze w samochodzie ale nie mam zamiaru wystepowac w zawodach caraudio.
Pozdrawiam. Peace4@LL
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Odpuść sobie te głośniki nie warto za nie dac nawt 100 mam kumpla na pdobnych komponetach jeżdzi dzwięk jest uparcie jednostajny nawet pod wpływem regulacji. Ciagnie wszystko na pionku deh 7400 więc zwrotka jest tam wystarczająco rozbudowana za te cene lepiek kup sobie boschmanki 2 drożne odseparowane dobrze wygłusz drzwi i pożadnie przymocuj głosniki naprawde zaskakują dźwiekiem. Jak na te firme.
TUTENHAMON
Wiec do takiego zwyklego sluchania Boshmanny w zupelnosci starczaja - jesli ktos nie zamieza wystepowac w zawodach caraudio?? I daja wystrarczajace efekty do spokojnego sluchania ??TUTENHAMON pisze:"....za te cene lepiek kup sobie boschmanki 2 drożne odseparowane dobrze wygłusz drzwi i pożadnie przymocuj głosniki naprawde zaskakują dźwiekiem. Jak na te firme.
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
tak polecam model na stronie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=39977648 gdzieś widziałem tańsze ale musisz poszukać ja dałem 185 nadają się do grania z radia, a jeśli lubisz moc i czuć masaż na pleckach można podpiąć dopał dają 89 wat w rms i naprawde jestem zaszokowany dźwiękiem za takie pieniążki. Miałem i pożądne pionki za które dałem ponad 700 zł. I nie potrzebnie traciłem tyle kasy taki sprzęt to tylko na zawody i to sound off na draga wystarczą te bosche a do normalnego słuchania to aż za dobre. pamietaj o wygłuszeniu drzwi i dystansie.
TUTENHAMON
Jak sie ma umiejetnosci i troszke pomyslow to i z Byle czego mozna wydusic ladna nutke. Ja mam odtwarzacz JVC 4x45w na audio do tego glosniczki 50w z przodu i z tylu glosniczki basowe. Nie jestem za takimi rozwiazaniami ale jak to mowia "jak sie niema co sie lubi ,to sie lubi co sie ma". Gra to przyzwoicie. a na inne rozwiazania mnie nie stac. pozdro
Misiek