Chodzi mi konkretniej o tą http://allegro.pl/antena-samochodowa-re ... 67672.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Montował to ktoś? Jak z odbiorem fal radiowych w porównaniu do ori?
Antena "płetwa rekina"
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- daniel.wwe
- TDI PoweR
Re: Antena "płetwa rekina"
Jak ma odbierac to nie kupuj chyba ze jezdzisz glownie w duzych miastach gdzie nawet bez anteny lapie stacje (lub sluchasz radia Maryja bo ta stacje tez wszedzie lapie) to kupuj. Kumpel kiedys mial podobna, ale szybko sie jej pozbyl.
“Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty dla szybkich kierowców”
Antena "płetwa rekina"
koledzy pytam o tą konkretną, czy miał ktoś kiedyś styczność i jest mi w stanie obiektywnie napisać jak to odbiera
Re: Antena "płetwa rekina"
Kup to sie przekonasz skoro nikt nie pisze o tej konkretnej znaczy ze takiego szitu nie montowal. Na pewno odbiera gorzej jak ori. Ja kiedys mialem "pletwe" w Golfie (Niemiec zalozyl) ALE KONKRETNIE NIE TAKA JAK TY ZAPODALES W LINKU. Kupilem ori bo z odbiorem bylo tak jak daniel.wwe napisal.
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())
- Kontakt:
Antena "płetwa rekina"
PODPINAM SIĘ POD TEMAT;)
Witam, odkąd mam moją borkę kombi mam antenę zamontowaną już przez poprzedniego właściciela na przedniej szybie a wygląda to jak blaupunkt, lecz niestety z odbiorem jest cienizna straszna. Na dachu mam antenę- rekin, a w prawym schowku kabel jak na zdjęciu i podejrzewam, że jest właśnie od owej anteny;)))))))))))))))))) ktoś jest w stanie rozpoznać co to za antena czy oryginał czy jakaś dokładka (jest na niej dziwny znaczek)..oraz czy ten kabel na bank od niej:)
ps. na fotach zauważyłem że ktoś próbował odgryźć mi antenę:P
Witam, odkąd mam moją borkę kombi mam antenę zamontowaną już przez poprzedniego właściciela na przedniej szybie a wygląda to jak blaupunkt, lecz niestety z odbiorem jest cienizna straszna. Na dachu mam antenę- rekin, a w prawym schowku kabel jak na zdjęciu i podejrzewam, że jest właśnie od owej anteny;)))))))))))))))))) ktoś jest w stanie rozpoznać co to za antena czy oryginał czy jakaś dokładka (jest na niej dziwny znaczek)..oraz czy ten kabel na bank od niej:)
ps. na fotach zauważyłem że ktoś próbował odgryźć mi antenę:P