Część, może ktoś podpowiedzieć do czegojest ten przewód? Idzie razem z paliwem i powrotem paliwa. Do czego jest ten trzeci? Był podłączony do filtra węglowego(?)
Wysłane przy użyciu Tapatalka
[mk2] co to za przewód?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2] co to za przewód?
Skoro jest podłączany do filtra węglowego to ma to za zadanie oczyścić powietrze które wypycha się podczas tankowania i to co zostanie z tego procesu oczyszczania jest spalane. Bo jak wiesz filtr węglowy jest połączony z bakiem i kolektorem dolotowym cała filozofia.
Re: [mk2] co to za przewód?
Dzięki za odpowiedź, a wie ktoś czy można z tego zrobić powrót paliwa czy to jedyne odpowietrzenie? Mam teraz teraz gaźnik weber i mam tam powrót którego nie umiem zaślepić, wężyk z bardzo ciasno wkrecona śrubką nie daje rady.
[mk2] co to za przewód?
według etki to jest tylko odpowietrzanie, przecież w MK II w gaźnikowcach jest normalny powrót do zbiornika. Wejdź sobie w etkę online i obadaj temat
Re: [mk2] co to za przewód?
Dzięki za pomoc już obczaiłem co i jak muszę kombinować nad uszczelnieniem mojego problemu .
Wiem że jest powrót ale w gazniku mam teraz osobno, a tamten jest na pompce
Wiem że jest powrót ale w gazniku mam teraz osobno, a tamten jest na pompce