Gisusez90 pisze:Dla mnie jestes zwyklakiem teoretykiem, ktory moze jakas tam wiedze posiada, pewnie zwyklego klucza nigdy w reku nie miales. Napisalem "moze" bo gdybys te wiedze posiadal to bys sie nia podzielil, ale wolisz wysylac ludzi do mechanika bo g...o wiesz...
Nie tacy jak ty oceniali moja wiedzę, więc twoją opinię mam w kakale - dla scisłości już na wylocie
Zresztą kto mnie próbuje oceniać - dziaciak kupujący filtr oleju za 8 zł i piszący bez ładu i składu?? Wow!
Gisusez90 pisze:Jesli dla Ciebie prawdopodobnie zacierajacy sie silnik to sprawa trywialna i prozaiczna to zycze Ci powodzenia...
Widzisz - dla mnie to TRYWIALNE i PROZAICZNE, bo nie ma takiej możliwości, aby moje silniki znalazły się w takiej sytuacji. A winny jesteś w 100% ty sam. I jeszcze raz ci mówię - w kwestii silników cieplnych możesz mi podocinać i tylko tyle, bo widzisz - ja choć w
teorii widziałem silniki takie, że tobie nawet nie śniło się, że takie konstrukcje istnieją na świecie...
Gisusez90 pisze:Pewnie wyjace lozysko w alternatorze to dla Ciebie problem powazny
Też nie, bo jest mi to obce... Ale gdyby jakimś cudem zaczęło mi wyć, to zgłoszę się do ciebie - może mi doradzisz jakieś łozyska za 8 zł (dwa oczywiście
)
Gisusez90 pisze:ale wolisz wysylac ludzi do mechanika bo g...o wiesz...
Do mechaników wysyłam jedynie:
1. totalnych laików
2. kobiety
3. ludzi piszących bzdety bez ładu i składu.
Co, cwaniaczku, myslałeś, że jesteś Pan i Władca i pierdniesz i dostaniesz na talerzu dane??? Może jeszcze ktoś ci silnik naprawi postami??? Spokorniej trochę, bo wiedzę masz ZEROWĄ, na dodatek miotasz się i nie wiadomo o co tak naprawdę ci chodzi. Dostałeś ode mnie radę fachową, ale zamiast skorzystać, to miotasz się od mierzenia ciśnienia oleju do prawie remontu silnika i jeszcze się stawiasz - może poczytaj swoje posty od poczatku, to sam stwierdzisz, że bełkotasz.
PS. A ciśnienie oleju w silniku benzynowym 1,8 podawałem w swoich postach - zadaj sobie trudu i poszukaj
Czy mam panu i władcy na talerzu podać i się ukłonić jeszcze????
A więc proszę Panie i Władco:
viewtopic.php?f=141&t=470799&p=5719770#p5719770" onclick="window.open(this.href);return false;
Poradzisz juz sobie???????