Witam jestem nowym użytkownikiem forum, i mam do was kilka pytań odnośnie tego samochodu bo jest pare usterek. Mianowicie:
1. Podczas jazdy pokazuje mi że jadę 0 km/h
2.Zamek centralny gdy chce otworzyć drzwi otwierają sie tylko kierowcy plus bagażnik
3.Często podczas odpalania pojawia sie kluczyk i gasnie.
4.Straszne stukanie podczas skrętu w prawo.
Macie jakieś rady co to może być to dajcie znać.
problem z golfem 4 1.6 sr
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wujek google dobra rada
Golf Mk4 1.8t ARY 187km
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Golf Mk1 1.5D
Golf Mk1 1.3
Golf Mk2 1.6 TD
Golf Mk4 1.6sr
Możliwe że zamki w drzwiach są do rozebrania i przylutowania zimnych lutówjacek152 pisze:2.Zamek centralny gdy chce otworzyć drzwi otwierają sie tylko kierowcy plus bagażnik
kluczyk? Pewnie chodzi ci o immo. To jest normalne przy włączaniu zapłonujacek152 pisze:3.Często podczas odpalania pojawia sie kluczyk i gasnie.
a to, że pokazuje 0 to pewnie impulsator w skrzyni, jest na forum porada jak to naprawić, a stukanie w prawym kole, to już musisz obadać bo tak to dużo rzeczy może być...
przegub zewnętrzny jeśli rytmicznie terkocze, gumy na wahaczach lub sworzeń wahacza jeśli pojedyńczy stukjacek152 pisze:4.Straszne stukanie podczas skrętu w prawo.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5