problem z odpowietrzeniem golfa 4 1.6 98r
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Witam mam problem z odpowietrzeniem układu chlodzacego w golfie, problem wygląda tak nalalem plynu do zbiorniczka puściłem nawiew ciepla na maxa zagrzalem auto ale jest problem one za szybko się nagrzało do 90stopni i dolny przewód co idzie z chłodnicy do termostatu jest zimny a nigdzie niw ma odpowietrzników w tym układzie :\ chlodnica tak sam zimna jest :\, powiedzcie mi jak mogę go odpowietrzyc inaczej ?? Bo juz nie mam sil do tego silnika
-
- VWGolf.pl Killer
ja nie widzę żadnego problemu,trzeba czekać aż termostat się otworzy,wiadomo że 90° będzie nie wiadomo kiedy,tak samo miałem ostatnio w SR,poprostu czekałem cierpliwie...pomimo tego że miał już 90°...sam ma sie odpowietrzyć...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Ja miałem u siebie podobnie z tym że temp pokazywała mi ponad 120 stopni okazało się że nawalił czujnik. Poczekaj spokojnie tak jak kolega mówi do zagrzania i zobacz czy dolny wąż jest ciepły. Układ odpowietrza się samoistnie