Wymiana przepustnicy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana przepustnicy
Należyty stan układu zapłonowego to podstawa równomiernej pracy silnika. Nawet delikatne przebicia na przewodach czy zarzucone nagarem świece będą powodować zły zapłon mieszanki. Świece wskazałeś dobre.
Wymiana przepustnicy
To jak.. poradzi ktoś coś :) ? Może bosha świece? Tylko jest ich od cholery i nie wiem które wybrać.
Wymiana przepustnicy
Ja kupiłem BOSCH FR6LI332S i śmigają ,ale te co podałeś też możesz śmiało brać.
Wymiana przepustnicy
Znalazłem na allegro kilka aukcji z tym BOSHEM i golf'a IV 1.4 nie ma na liście, tylko 1.6 i wyżej.
Wymiana przepustnicy
makalele, kombinujesz jak koń pod górę, bierz jakiekolwiek firmowe, dopasowane i po sprawie Widać, że Twój pierwszy samochód
Wymiana przepustnicy
http://www.iparts.pl/czesc/swieca-zaplo ... produktowe" onclick="window.open(this.href);return false;
Może być ?
Może być ?
Wymiana przepustnicy
makalele, będą dobre, ja sam od 4 wymian jeżdżę na tych NGK i nie ma problemu. Każdy wybór z tych dwóch będzie dobry.
Wymiana przepustnicy
No świece dotarły, w sobotę montaż i zdam relację jak tam się sprawuje samochód
Re: Wymiana przepustnicy
najlepiej kup gdzies stacjonarnie- w okolicy z jakiegos pobliskiego szrotu' jak nie pomoże to jedziesz oddajesz (oczywoiscie trza sie dogadać wpierw) a dolot szczelny bo falowanie oprócz tego iż przepustnica brudna czy uszkodzona moze byc spowodowane nieszczelnoscia w dolocie czy nieszczelnaścia na wezykach podcisnienia... dodatkowo jak koldzy - świece, przewody , cewki.makalele pisze:Prawie wszystkie mają gwarancję rozruchową To jaką mam kupić, żeby działała? Za 150, 200, 250, 300? Ze zdjęcia nic nie wynika w jakim jest stanie, tak samo z ceny
Golf 4 GTi 1.8 20V TURBO AGU
Wymiana przepustnicy
Świece wymienione, ale jechałem tylko na trasie, więc ciężko mi było odczuć różnicę. W każdym razie stare świece były mocno ubrudzone w oleju co mnie niestety martwi.
Wymiana przepustnicy
makalele, przy okazji robienia rozrządu niech zrzucą pokrywę zaworów i uszczelnią silikonem. Koszt jakieś 70 złotych.