spalanie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
spalanie
Witam z gory przeprazam ze pisze na tai temat wiem ze jest kupe tego typu tematow ale nikt nie napisal prosto i wyrazie odnosnie takiego silnika jaki posiadam.A wiec posiadam mk3 z 97 roku z silnikim 1.6 kaie silnik ma oznaczenie nie wiem:( golfik lyka w miescie jakies 8,5 moze nawet 9 na 100 w trasie nie wiem .Ladnei pali nie kopc obroty ladnie trzymaja temperaturk rozniez oki.Wiec jak to wyglada poprawnie pali czy powinienem sie odezwac do jakiegos mechaniora??
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek
w grę bedzie wchodziła instalka 2 generacji czyli z kompem i silniczkiem krokowym w granicach 1600 -1800 pamietac należy aby zakładali ja prawdziwi fachowcy to jest podstawa abyś cieszył się tańszą jazdą na lpg długo bez wkładów finasowych typu awarie systemu pamiętać również należy że nie każda instalka pasuje do kazdego silnika to jest równiez sztuka dobrac instalke parametrami do danego silnika
-
- Mały gagatek
nie no rozumeim do wszystkiego trzeba znalesc fachure porzadnego jednak pytalem tylko z ciebiekawosc jesli chodzi o nie to nie oplaca mi sie gazowac folfiara za malo sie nim poruszam zeby mialo mi sie zwrocic za dobre rady z gory dziekuje i ciesze sie ze wszystko jest oki:)dziejo pisze:w grę bedzie wchodziła instalka 2 generacji czyli z kompem i silniczkiem krokowym w granicach 1600 -1800 pamietac należy aby zakładali ja prawdziwi fachowcy to jest podstawa abyś cieszył się tańszą jazdą na lpg długo bez wkładów finasowych typu awarie systemu pamiętać również należy że nie każda instalka pasuje do kazdego silnika to jest równiez sztuka dobrac instalke parametrami do danego silnika