[Golf II] Co tak szumi?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[Golf II] Co tak szumi?
Czy to lusterka tak cholernie szumią, czy gdzieś na słupkach?
Troche jeżdże autostradą i przy większych prędkościach jest to uciążliwe.
(od ok 120-130 robi się nieprzyjemnie)
Jeśli to lusterka to może jakieś przylegające? Przerabiał ktoś ten temat?
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Re: [Golf II] Co tak szumi?
Mam to samo, poza tym szyby są luźne.RoWeRs pisze:Czy to lusterka tak cholernie szumią, czy gdzieś na słupkach?
Czyli co? Wymiana uszczelek powinna pomóc?
- mierzwin
- Memphis project
- Kontakt:
Spoko, można się przyzwyczaić. Chyba, że chcesz wymienić wtedy:
1) Znaleźć używane w dobrym (hehe, w takim wieku dobre i orginalne... ) gdzieś na szrocie
2) Zapłacić za nowe 260 za sztukę (!!! tak, tak, za sztukę, dowiadywałem się w salonie, jedynym oficjalnym miejscu, gdzie można je dostać)
No cóż - wybór należy do Ciebie
1) Znaleźć używane w dobrym (hehe, w takim wieku dobre i orginalne... ) gdzieś na szrocie
2) Zapłacić za nowe 260 za sztukę (!!! tak, tak, za sztukę, dowiadywałem się w salonie, jedynym oficjalnym miejscu, gdzie można je dostać)
No cóż - wybór należy do Ciebie
Memphis project drogi jest...
Hmmm, tak sadzisz, pozyjemy zobaczymy Ale dokonalem takich przerobek, ze wydaje mi sie, ze nie powinny dzwonic. A jak zaczna dzwonic, to zrobie na nowok3fir pisze:hehe to porozmawiamy za ok 2 miechy czy ci dalej nie dzwonicrupez pisze:Ufff, jak dobrze, ja zrobilem sobie wczoraj szybki i mi juz nic nie dzwoni Nawet sobie nie wyobrazacie jaka ulga, o niebo lepiej sie jezdzi jak nic nie dzwoni :)
beda beda inni kilka razy to poprawiali az machneli reka na tocrupez pisze:Hmmm, tak sadzisz, pozyjemy zobaczymy Ale dokonalem takich przerobek, ze wydaje mi sie, ze nie powinny dzwonic. A jak zaczna dzwonic, to zrobie na nowok3fir pisze:hehe to porozmawiamy za ok 2 miechy czy ci dalej nie dzwonicrupez pisze:Ufff, jak dobrze, ja zrobilem sobie wczoraj szybki i mi juz nic nie dzwoni Nawet sobie nie wyobrazacie jaka ulga, o niebo lepiej sie jezdzi jak nic nie dzwoni :)